Κυριακή, 4 Αυγ.
35oC Αθήνα

Πανέμορφο! Μύλος 200 ετών μετατράπηκε σε μοντέρνο σπίτι 5 ορόφων (ΦΩΤΟ)

Πανέμορφο! Μύλος 200 ετών μετατράπηκε σε μοντέρνο σπίτι 5 ορόφων (ΦΩΤΟ)

Ένας ανεμόμυλος 200 ετών μόλις βγήκε στην αγορά, αφού πλέον έχει μετατραπεί σε ένα σπίτι που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Με αξία που αγγίζει τα 500.000 δολάρια, τέθηκε πλέον προς πώληση ο μύλος ορόσημο χωριού της Αγγλίας, στο Lancashire, που υπάρχει από το 1808.

Έχει πέντε ορόφους και η τιμή του είναι αντίστοιχη με ένα διαμέρισμα στη γνωστή Regent’s Street, στο κέντρο του Λονδίνου. Οι μέχρι τώρα ιδιοκτήτες του, Catherine και Nick Edwards, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να πουλήσουν τον μύλο, που τους ανήκε τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτό, όμως, ήταν το όνειρό τους. Να μετατρέψουν τον μύλο σε ένα σύγχρονο σπίτι για μία οικογένεια.

 

HELP PRESERVE CROSBY WINDMILLAs many of you know I have fought tirelessly to bring the Windmill back to life for the…

Posted by Preserve Crosby Windmill – The Final Chapter on Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

 

 

 

Ο μύλος λειτουργούσε κανονικά μέχρι το 1926. Το 1975 έγινε η πρώτη ανακαίνιση για οικογενειακή χρήση. Οι μέχρι πρότινος ιδιοκτήτες του, τον αγόρασαν το 2004 για 310.000 δολάρια.

 

Ο μύλος περιλαμβάνει ευρύχωρα μέρη και μοντέρνα διακόσμηση σε όλους τους χώρους, από το σαλόνι και την τραπεζαρία, μέχρι και τις 3 κρεβατοκάμαρες. Η θέα από όλους τους ορόφους είναι μαγική, σε συνδυασμό με τη γαλήνια και ήρεμη τοποθεσία του μύλου. “Είναι ένα υπέροχο μέρος, έχουμε υπέροχες αναμνήσεις από το σπίτι μας και λυπούμαστε που το αφήνουμε”, δήλωσαν οι ιδιοκτήτες.

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε