Κόσμος

Πάνω από 9.800 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες μένουν στη Βουλγαρία

Πάνω από 9.800 πρόσφυγες και μη νόμιμοι μετανάστες διαβιούν στη Βουλγαρία, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας, Βασίλ Μαρίνοφ.

Όπως είπε, ο αριθμός των προσφύγων και μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα είναι 9820, εκ των οποίων οι 8000 έχουν υποβάλει αιτήσεις για απόκτηση προσφυγικού καθεστώτος.

Σύμφωνα με τον Βούλγαρο υφυπουργό Εσωτερικών, το υπουργείο ετοιμάζει την απέλαση 400 Αλγερινών και 300 Αφγανών μη νόμιμων μεταναστών. Ενώ, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο κ. Μαρίνοφ σε πρόσφατη διάσκεψη για το θέμα στη Σόφια, το πρόγραμμα δράσης του υπουργείου, που έχει στόχο να περιορίσει την εισροή των μη νόμιμων μεταναστών από την Τουρκία μέχρι χίλια άτομα το μήνα ήδη αποδίδει αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιμέτωποι με άθλιες συνθήκες οι Σύροι πρόσφυγες στη Βουλγαρία

Βουλγαρία: Χιλιάδες κόσμου στην πορεία διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό του 2014

Βουλγαρία: Μαζικές συγκεντρώσεις υποστηρικτών και αντιπάλων της κυβέρνησης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7