Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: Καλύτερα μετά την επέμβαση στο παχύ έντερο

Η μετεγχειρητική πορεία του Πάπα Φραγκίσκου συνεχίζει να είναι ικανοποιητική, έγινε γνωστό από τους θεράποντες γιατρούς του.

Οι γιατροί του νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, οι οποίοι τον παρακολουθούν, πρόσθεσαν επίσης ότι ο ποντίφικας διάβασε και μερικά άρθρα εφημερίδων που τον ενδιέφεραν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε επέμβαση τρίωρης διάρκειας λόγω εκκολπωμάτων στο παχύ έντερο.

Όλες οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο ποντίφικας τις τελευταίες δυο ημέρες, είναι απόλυτα ικανοποιητικές. Αν η όλη κατάσταση της υγείας του συνεχίσει να μην παρουσιάζει προβλήματα, προβλέπεται να πάρει εξιτήριο την Κυριακή ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολλά όπλα βρέθηκαν στον τόπο του μακελειού στη Σουηδία – Ο δράστης τα έκρυψε σε θήκη κιθάρας, ήταν «αποφασισμένος» να σκοτώσει
Σε βίντεο που τράβηξε μαθητής ακούγονται πυροβολισμοί και κάποιος να φωνάζει «θα φύγετε από την Ευρώπη» Σε αυτό ακούγονται πυροβολισμοί και στη συνέχεια ένας άνθρωπος να φωνάζει «θα φύγετε από την Ευρώπη!»
Σουηδία: Πολλά όπλα στον τόπο του μακελειού – Ο δράστης τα έκρυψε σε θήκη κιθάρας, ήταν «αποφασισμένος» να σκοτώσει