Κόσμος

Παραδοχή από Χάρι Στάιλς – Δεν ήταν ειλικρινής σε θέματα φυλετικής αδικίας

Ο Χάρι Στάιλς παραδέχθηκε ότι δεν ήταν «αρκετά ειλικρινής στο παρελθόν» στον εν εξελίξει αγώνα κατά της φυλετικής αδικίας.

Ο σταρ της ποπ μίλησε δημόσια μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ τον περασμένο Μάιο, εξέφρασε την υποστήριξή του στο κίνημα Black Lives Matter και τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε αντιρατσιστές» προκειμένου να επιτύχουμε πραγματική αλλαγή στην κοινωνία.

«Κάνω πράγματα κάθε μέρα χωρίς φόβο, γιατί είμαι προνομιούχος και είμαι προνομιούχος κάθε μέρα γιατί είμαι λευκός» ανέφερε τότε σε ανάρτηση στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς νέας συνέντευξης στο Variety, ο Στάιλς ανέλυσε τις απόψεις του – εξηγώντας ότι «το να μιλάμε για φυλή μπορεί να είναι πραγματικά άβολο για όλους».

«Συνειδητοποίησα ότι η δική μου άνεση στη συζήτηση δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα» είπε και πρόσθεσε:

«Κοιτάζοντας πίσω, δεν νομίζω ότι ήμουν αρκετά ειλικρινής στο παρελθόν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός αξιωματούχος: Η μεταπολεμική Ουκρανία θα μπορούσε να μοιάζει με το Βερολίνο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο – Αντί για τείχος, ο Δνείπερος
Το σενάριο διαίρεσης της Ουκρανίας έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας σύμφωνα με τους «Times» που φιλοξενούν συνέντευξη του Αμερικανού απεσταλμένου Κιθ Κέλογκ
Στρατιώτες των Συμμάχων μπροστά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στο μεταπολεμικό Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1945