Site icon NewsIT

Παραλίγο τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Ο αέρας “απογείωσε” φουσκωτό παιχνίδι, κινδύνευσαν παιδιά

14.05.2014 | 10:32
Παραλίγο τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Ο αέρας “απογείωσε” φουσκωτό παιχνίδι, κινδύνευσαν παιδιά

Το παιχνίδι τριών παιδιών στη Νέα Υόρκη παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία. Δυο αγόρια τραυματίστηκαν σοβαρά και ένα κοριτσάκι ελαφρύτερα όταν το «φουσκωτό σπίτι» στο οποίο έπαιζαν παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα.

Το τρομοκρατικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας σε συγκρότημα κατοικιών στο South Glens Falls, μια μικρή πόλη στην επαρχία Σαρατόγκα της Νέας Υόρκης.

Τρία μικρά παιδιά, δυο αγοράκια κι ένα κοριτσάκι, έπαιζαν ανέμελα σε ένα «φουσκωτό σπίτι» όταν ο δυνατός αέρας το παρέσυρε και το «πέταξε» σχεδόν 20 μέτρα πάνω από τη Γη.


Οι φωτογραφίες που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες από την πτήση τρόμου του «φουσκωτού σπιτιού», ένα παιχνίδι που υπάρχει σε πολλά λούνα παρκ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά, είναι συγκλονιστικές.

Ένα από τα αγόρια προσγειώθηκε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και το δεύτερο σε ένα πεζοδρόμιο. Το 10χρονο κορίτσι που ήταν μαζί τους γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές.

Τα δυο αγόρια που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το ένα είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και το δεύτερο έσπασε και τα δυο χέρια του ενώ χτύπησε και στο πρόσωπο, είπε ένας γείτονας στην εφημερίδα Post-Star.


Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ξαφνικά, ένας δυνατός άνεμος «σήκωσε» το «φουσκωτό σπίτι» την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν τα τρία παιδιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασε σε ύψος σχεδόν 20 μέτρων από το έδαφος.

Το παιχνίδι ήταν δεμένο στο έδαφος με πασσάλους αλλά από άγνωστη αιτία «λύθηκε» και παρασύρθηκε από τον αέρα.

Το «φουσκωτό σπίτι» ανήκε σε μια από τις ενοίκους των σπιτιών που βρίσκονται στο συγκρότημα κατοικιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τηλεφωνικοί θάλαμοι στη Νέα Υόρκη μετατρέπονται σε Wifi hotspots!

Η ιστορία ενός σύγχρονου σκλάβου σε εργοστάσιο – φυλακή της Κίνας

Πανικός στη Νέα Υορκη – Σαρκοζί, Κάρλα και η μικρή κόρη τους βγήκαν βόλτα με άμαξα

Τουρίστρια έδωσε τα… αποφάγια της στον “άστεγο” Ρίτσαρντ Γκιρ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version