Σάββατο, 3 Αυγ.
27oC Αθήνα

Παρίσι απόψε: Η στιγμή του πανικού – Κρύφτηκαν σε εστιατόριο – VIDEO

Παρίσι απόψε: Η στιγμή του πανικού – Κρύφτηκαν σε εστιατόριο – VIDEO

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έχει δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια στον κόσμο όπως είναι απόλυτα φυσικό. Πολλοί άνθρωποι ήταν απόψε στους δρόμους είτε για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα που άφησαν πίσω τους οι τζιχαντιστές είτε για να παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση στη Notre Dame. Όμως ο φόβος έχει φωλιάσει στις καρδιές τους.

Είναι ανθρώπινο και είναι και ο στόχος των τρομοκρατών. Να τρομοκρατούν. Να κάνουν τους ανθρώπους να κοιτούν με αγωνία δεξιά και αριστερά. Έτσι απόψε όταν κάποιοι ασυνείδητοι έριξαν κροτίδες στην Place de la Republique ο πανικός που προκλήθηκε ήταν μεγάλος. Και η δημοσιογράφος του Skynews Kay Burley κατέγραψε πως βρήκε η ίδια και άλλοι καταφυγιο σε ένα εστιατόριο. Οι σκηνές είναι αποκαλυπτικές. Ανθρωποι έπεσαν στο πάτωμα και κρύφτηκαν πίσω από πάγκους. Αλλοι, που κάθονταν έξω έφυγαν πανικόβλητοι παίρνοντας σβάρνα καρέκλες και τραπέζια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

Kay Burley Periscope During False Alarm

Watch: Sky News’ Kay Burley films panic as crowds run from the Place de la République in Paris. The stampede was apparently caused by the sound of firecrackers being let off: http://trib.al/3DdRinS

Posted by Sky News on Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε