Παρασκευή, 27 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Παρίσι: Δεν ήταν στο Μπατακλάν, αλλά πέθανε στην επίθεση

Παρίσι: Δεν ήταν στο Μπατακλάν, αλλά πέθανε στην επίθεση

Ένα ακόμη θύμα από το αιματοκύλισμα της Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα. Ένα θύμα που δεν ήταν στο Bataclan ούτε στο La Belle Equipe, αλλά στο σπίτι του. Το απίστευτο αιματοκύλισμα όμως του στοίχισε τη ζωή.

Ο Stephane Hache, εκείνο το μοιραίο βράδυ καθόταν στο σπίτι του, και έβλεπε τηλεόραση. Είχε ανοίξει το παράθυρο, μιας και η ζέστη τον ενοχλούσε και ήθελε να πάρει αέρα. Κανείς και τίποτα, δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια. Σφαίρα από το πεδίο των επιθέσεων εξοστρακίστηκε, χτύπησε το παράθυρο, και κατέληξε στο σώμα του άτυχου άνδρα.

Ένας εργαζόμενος ξενοδοχείου και εστιατορίου, ο 52χρονος Stephane, ζούσε απέναντι από το θέατρο Bataclan. Η περιοχή αυτή έμελλε να είναι και μοιραία, με τη σφαίρα, να τον τραυματίζει θανάσιμα. Το πτώμα του άτυχου άνδρα, βρέθηκε μία ημέρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν οι γονείς του τον αναζητούσαν επανειλλημένως και ανησύχησαν με την απουσία του.

Ένας φίλος του κ Hache, είπε: ”Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, ένας γοητευτικός άνδρας του οποίου η απώλεια δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στη ζωή μας. Όλοι είμαστε βαθιά συγκινημένοι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε