Κόσμος

Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιώτη

Επίθεση από έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι δέχθηκε στο Παρίσι ένας στρατιώτης που μετέχει στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση στους δρόμους της γαλλικής Πρωτεύουσας.

Ο στρατιώτης που περιπολούσε στο σταθμό του μετρό Châtelet, στο Παρίσι. Ο άνδρας με το μαχαίρι τον πλησίασε ξημερώματα, στις 06:30 τοπική ώρα.

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλίο δράστης συνελήφθη και κανένας δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά από επιθέσεις που έχουν δεχτεί Γάλλοι στρατιώτες.

Οι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε “ευαίσθητα” σημεία του Παρισιού μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών στη χώρα οι οποίες έχουν στοιχίσει τη ζωή σε σε περισσότερους από 230 ανθρώπους την τελευταία τριετία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7