Site icon NewsIT

Παρίσι: Με περούκα και γυαλιά κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος ο Σαλά Αμπντεσλάμ

20.11.2015 | 10:25
Παρίσι: Με περούκα και γυαλιά κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος ο Σαλά Αμπντεσλάμ

Με γυαλιά και περούκα αλλά και νέο όνομα προσπαθεί ο Σαλά Αμπντεσλάμ να γλιτώσει όχι μόνο τη σύλληψη από τις γαλλικές αρχές αλλά και από το Ισλαμικό Κράτος, στην ηγεσία του οποίου καθόλου δεν άρεσε που δεν έφερε εις πέρας την επίθεση αυτοκτονίας.

Ο Σαλά Αμπντεσλάμ είναι ο όγδοος από τους τζιχαντιστές τρομοκράτες που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αιματοκύλισαν το Παρίσι. Ο μοναδικός που εξακολουθεί να διαφεύγει. Και δεν “τρέχει” μόνο να το σκάσει από τη γαλλική αστυνομία, αλλά και από τον ISIS, οι ηγέτες του οποίου είναι έξαλλοι μαζί του γιατί δεν πυροδότησε τα εκρηκτικά όπως οι υπόλοιποι δράστες.

Μια φωτογραφία που “κυκλοφόρησε” η γαλλική αστυνομία δείχνει τον 26χρονο Γάλλο τζιχαντιστή με γυαλιά και περούκα και έτσι λέγεται πως έχει μεταμφιεστεί τις τελευταίες μέρες σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί, μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του την περασμένη Κυριακή (15.11.2015). δεν κυκλοφορεί όμως μόνο με νέο λουκ, αλλά και με νέο όνομα: Yassine Baghli.

Και ενώ το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεχίζεται, ένας φίλος του δήλωσε πως είναι ράκος ψυχολογικά εξαιτίας των τύψεων που νιώθει για τους 129 νεκρούς αλλά δεν μπορεί να παραδοθεί γιατί φοβάται πως το Ισλαμικό Κράτος θα τον εκδικηθεί, επιτιθέμενο στην οικογένειά του.

Άνθρωπος που υποστηρίζει ότι είδε τον 26χρονο καταζητούμενο τζιχαντιστή την Πέμπτη στο Μόλενμπεεκ των Βρυξελλών. “Είναι συγκλονισμένος απ’ ό,τι συνέβη. Αλλά δεν μπορεί να παραδοθεί γιατί φοβάται πως αυτό θα είχε συνέπεια στην οικογένειά του”, είπε στην εφημερίδα SudInfo του Βελγίου.

Ο Αμπντεσλάμ πιστεύεται πως είναι ο άνδρας που έκανε την επίθεση στην πιτσαρία La Belle Equipe, από τις κάμερες ασφαλείας της οποίας προήλθε το πρώτο συγκλονιστικό video από τη στιγμή των επιθέσεων στο Παρίσι.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version