Site icon NewsIT

Παρίσι: Ο φυγάς τζιχαντιστής Salah Abdeslam, τα γκέι μπαρ και τα ναρκωτικά

23.11.2015 | 12:46
Παρίσι: Ο φυγάς τζιχαντιστής Salah Abdeslam, τα γκέι μπαρ και τα ναρκωτικά

Ενώ οι αρχές έχουν επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Salah Abdeslam, όλο περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή των αδερφών που αιματοκύλισαν το Παρίσι βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο τζιχαντιστής που σκόρπισε τον τρόμο φέρεται να κυκλοφορεί πλέον μεταμφιεσμένος με περούκα και γυαλιά, έχοντας υιοθετήσει το όνομα Yassine Baghli.

Όσοι είχαν γνωρίσει τον 26χρονο Salah δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι τζιχαντιστής. Πρόκειται για τον πλέον καταζητούμενο άνθρωπο στην Ευρώπη. “Πάντα έκανε παρέα με γκέι”, δήλωσε στους Sunday Times ο Julien, μπάρμαν στο κλαμπ που επισκεπτόταν συχνά ο Abdeslam. Οι ιδιοκτήτες μπαρ στην περιοχή αναγνώρισαν τον Salah και κατέθεσαν στην αστυνομία. Οι αρχές πλέον εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας του τελευταίου τριμήνου.

Ήταν τακτικός θαμώνας γκέι μπαρ στις Βρυξέλλες, όπου φλέρταρε με άντρες, κάπνιζε χασίς και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του παίζοντας playstation. Όλα αυτά τη στιγμή που οι τζιχαντιστές σκοτώνουν γκέι και μαστιγώνουν όσους πίνουν αλκοόλ. Ο αδερφός του Ibrahim, που ανατινάχθηκε έξω από το Comptoire Voltaire Cafe, είχε ένα μπαρ στις Βρυξέλλες και τη διαβόητη πλέον περιοχή Molenbeek.

Ο φίλος τους Karim δήλωσε στους Sunday Times πως το μπαρ είχε κλείσει μια εβδομάδα πριν από τις επιθέσεις επειδή ο Ibrahim το χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο για να πουλά ναρκωτικά. “Ο Ibrahim και ο Salah περνούσαν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους κάνοντας χασίς και παίζοντας Playstation στο μπαρ. Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version