Κόσμος

Παρίσι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που κρατούσε ομήρους τους εργαζομένους του

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στο Παρίσι, όπου ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου κρατούσε κλειδωμένους τους εργαζομένους του.

Ο δράστης της ομηρίας συνελήφθη, ενώ οι εργαζόμενοι του εστιατορίου στο προάστιο Issy les Moulineaux στο Παρίσι, στη Γαλλία, αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τέσσερις κρατούμενοι, όλοι υπάλληλοι του εστιατορίου, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τρεις ώρες αιχμαλωσίας, ανέφεραν πηγές στο γαλλικό δίκτυο BFMTV. Όπως διευκρίνισε, «είναι όλοι καλά στην υγεία τους». 

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, η οποία ανατέθηκε στην υποδιεύθυνση της δικαστικής αστυνομίας του Hauts-de-Seine.

Το χρονικό της ομηρίας

Ο συναγερμός στις τοπικές αρχές σήμανε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο (16.11.24), όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που βρίσκεται στο 15ο διαμέρισμα της πόλης, κατέφυγε στο κατάστημά του όπου «κρατά μερικούς υπαλλήλους», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο η πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού (BSPP).

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα είχαν τεθεί υπό κράτηση σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο γαλλικό δίκτυο BFMTV.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Παράλληλα, οι τοπικές Αρχές προχώρησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.

Έξω από το χώρο του εστιατορίου βρέθηκε διαπραγματευτής της αστυνομίας, προκειμένου να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί.

Έπειτα από τρεις ώρες ομηρίας τελικά το συμβάν έβαλε τέλος, με τη σύλληψη του δράστη και την απελευθέρωση των ομήρων.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκαλεί ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι: Μιλάει για «μακεδονικό πεπρωμένο» και αφήνει αιχμές για την Συμφωνία των Πρεσπών
«Έχουμε υποστεί πολλές ταπεινώσεις και αποδεχτήκαμε πολλές κακές συμφωνίες για την ευρωατλαντική μας προοπτική» είπε ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας
Βόρεια Μακεδονία Χρίστιαν Μίτσκοσκι
Ο Τραμπ απαξιώνει τον Ζελένσκι: Δεν είναι σημαντικό να βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία
«Ο Ζελένσκι λέει ότι δεν προσκλήθηκε σε μια συνάντηση, αλλά δεν ήταν προτεραιότητα γιατί έκανε τόσο κακή δουλειά στις διαπραγματεύσεις μέχρι τώρα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Ντόναλντ Τραμπ