Site icon NewsIT

Παρίσι: Θρίλερ με το τρίτο πτώμα στο διαμέρισμα στο Saint-Denis!

20.11.2015 | 13:43
Παρίσι: Θρίλερ με το τρίτο πτώμα στο διαμέρισμα στο Saint-Denis!

Και τρίτο πτώμα  βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα που έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας στο Saint-Denis! Μπορεί αρχικά τα γαλλικά ΜΜΕ να μετέδωσαν ότι το άψυχο σώμα ανήκει σε δεύτερη γυναίκα καμικάζι, αλλά όσο περνούν οι ώρες, τα πράγματα περιπλέκονται και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη ένα θρίλερ!

Η ανακοίνωση για τον εντοπισμό του πτώματος του τρίτου υπόπτου που κρυβόταν στο διαμέρισμα στο Saint-Denis μαζί με τον Αμπαούντ και την Χάσνα Αιτ Μπουλαχτσέν έγινε από την εισαγγελία του Παρισιού. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το πτώμα ανήκε σε γυναίκα. Αλλά αργότερα, έγινε γνωστό πως από την έκρηξη, το πτώμα είχε διαμελιστεί τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα ο νεκρός!

Αρχικά, μόνο ο Αμπντελαμίντ Αμπαούντ είχε αναγνωρισθεί επίσημα. Στο διαμέρισμα βρέθηκε το διαβατήριο της Χάσνα Αιτ Μπουλαχτσέν, της εξαδέρφης του εγκεφάλου του μακελειού της 13ης Νοεμβρίου, της 26χρονης που πυροδότησε τα εκρηκτικά την ώρα που η αστυνομία ετοιμαζόταν να κάνει έφοδο. Στο σημείο βρέθηκε και μια γυναικεία τσάντα. Είναι το πτώμα που βρέθηκε στα ερείπια και το οποίο αναγνωρίστηκε και επίσημα. ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Μετά την ανατροπή των δεδομένων, αν το τρίτο πτώμα στο διαμέρισμα ανήκει σε άνδρα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον καταζητούμενο Σαλά Αμπντεσλάμ, τον θεωρούμενο ως όγδοο δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή με τους 129 νεκρούς. Ο 26χρονος παραμένει εξαφανισμένος.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version