Σάββατο, 3 Αυγ.
34oC Αθήνα

Διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός έχει AIDS

Διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός έχει AIDS

Οργιάζουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες για παγκοσμίου φήμης χολιγουντιανό ηθοποιό που έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό του HIV. Ο γυναικοκατακτητής με μεγάλη λίστα από διάσημες πρώην και δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας τρέμει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

“Η λίστα των πρώην του διάσημου ηθοποιού περιλαμβάνει μια βραβευμένη ηθοποιό, μια θρησκευόμενη πρωταγωνίστρια του σινεμά, μια κορυφαία προσωπικότητα του Χόλιγουντ με αμφιλεγόμενο παρλεθόν, μια διάσημη γυναίκα των media και ένα διάσημο μοντέλο”, αναφέρει η The Sun. “Είναι πλέον γνωστό ότι ο ηθοποιός είναι θετικός στον HIV, κάτι που γνωρίζει εδώ και χρόνια. Σε περίπτωση που εν γνώσει του έθετε γυναίκες σε κίνδυνο είναι αισχρό και είναι μόνο θέμα χρόνο να γίνει γνωστό δημόσια. Η αλήθεια είναι πως το HIV είναι θεραπεύσιμο στις μέρες μας και σε αυτή την ηλικία και δεν θα επηρέαζε την ικανότητά του να εργαστεί ή να ζήσει μια φυσιολογική ζωή”, σημειώνει πηγή στην εφημερίδα.

Η είδηση ήταν πρώτο θέμα και στο σκανδαλοθηρικό Radar Online την περασμένη εβδομάδα εν μέσω ισχυρισμών πως ο διάσημος ηθοποιός προετοιμάζεται για νομική δράση εναντίον πρώην του που πιθανότατα ισχυριστούν ότι τις έθεσε σε κίνδυνο. Πηγή αναφέρει στη The Sun πως πολλοί κοντινοί του άνθρωποι του πρότειναν να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να το παραδεχτεί δημόσια. Αυτό όμως που, όπως ανέφερε, φοβάται ο ηθοποιός είναι ότι η ασθένεια μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του. Και για να μην κλείνουμε τα μάτια στα όσα γράφονται, το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά ότι πρόκειται για τον Charlie Sheen.

Όλα αυτά έρχονται στο φως δύο μόνο μήνες μετά την παραδοχή του αστεριού του Who’s The Boss Danny Pintauro πως ζει με τον ιό HIV 12 χρόνια. Προσβλήθηκε από την ασθένεια ενώ έκανε στοματικό έρωτα από πληγές στο στόμα του. Ο 39χρονος είπε ότι είχε την υποστήριξη των πρώην συμπρωταγωνιστών του Tony Danza και Judith Light όταν τους είπε ότι είναι φορέας.

Παρά τα σημαντικά άλματα που έχουν γίνει τα τελευταία 30 χρόνια για την καταπολέμηση της νόσου, υπάρχει σημαντικό κοινωνικό στίγμα γύρω από τη νόσο. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν εσφαλμένα ότι μολύνει μόνο τους ομοφυλόφιλους άντρες και τους χρήστες ναρκωτικών. Ο σταρ του NBA Magic Johnson εργάζεται σκληρά για να καταπολεμήσει την εσφαλμένη αντίληψη από τότε που αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τη νόσο πριν από 24 χρόνια. “Μερικές φορές είσαι αφελής και πιστεύεις ότι μόνο οι γκέι μολύνονται και πως αυτό δεν θα συμβεί σε μένα. Και να που είμαι εδώ να λέω ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ακόμα και σε μένα, τον Magic Johnson”, έχει πει ο διάσημος μπασκετμπολίστας που αποκάλυψε ότι έχει προσβληθεί από HIV το 1991.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε