Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Πενθεί ο Πάπας! – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο 3 συγγενείς του (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ: TWITTER
ΦΩΤΟ: TWITTER

Τρία συγγενικά πρόσωπα του πάπα Φραγκίσκου, οι δύο μικρανηψιοί του και η μητέρα τους, σκοτώθηκαν σήμερα σε τροχαίο στην επαρχία Κόρντομπα της Αργεντινής.

“Τα θύματα είναι ένα βρέφος οκτώ μηνών και ένα νήπιο δύο ετών καθώς και η μητέρα τους. Ο σύζυγος της γυναίκας, Οράσιο Μπεργκόλιο, που είναι ανιψιός του πάπα, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση” είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Καρίνα Φερέιρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τη νύχτα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις επαρχίες Ροσάριο και Κόρντομπα, κοντά στην κοινότητα Βίλα Μαρία, 550 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες. Για άγνωστους λόγους, το αυτοκίνητο που μετέφερε την οικογένεια προσέκρουσε στο πίσω μέρος μιας νταλίκας φορτωμένης με καλαμπόκι.
Η Valeria Carmona με τα παιδιά της που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο ΦΩΤΟ: FACEBOOK
ΦΩΤΟ: FACEBOOK
ΦΩΤΟ: FACEBOOK
Ο Οράσιο Μπεργκόλιο είναι γιος του Αλμπέρτο, του αποβιώσαντος αδελφού του πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το τραγικό δυστύχημα.

“Ο πάπας ενημερώθηκε (. . .) και ζήτησε από όσους συμμετέχουν στην οδύνη του να προσευχηθούν μαζί του” ανέφερε ο εκπρόσωπός του, πατήρ Φεντερίκο Λομπάρντι, σε μια λακωνική ανακοίνωσή του.

Πηγές: Clarin.com, Bild.de

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πάπας προσφέρθηκε να πάει στο Ιράκ!

Πάπας Φραγκίσκος: “Αν δεν φύγω τώρα, το ελικόπτερό μου θα συντριβεί!”

O Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τους Κορεάτες να προσευχηθούν για την ενότητα Βόρειας και Νότιας Κορέας

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα βαφτίσει πατέρα ενός από τα παιδιά που χάθηκαν στο ναυάγιο του Sewol

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε