Site icon NewsIT

Πέρασαν τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Μάτζικ Τζόνσον για… αργόσχολους μετανάστες – “Παραλήρημα” ρατσιστών στην Ιταλία

21.08.2017 | 21:17
Πέρασαν τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Μάτζικ Τζόνσον για… αργόσχολους μετανάστες – “Παραλήρημα” ρατσιστών στην Ιταλία

Σε ένα απίστευτο ατόπημα υπέπεσαν διάφορων λογιών ρατσιστές και ακροδεξιοί στην Ιταλία! Συγκεκριμένα, μπέρδεψαν τον πασίγνωστο star του Χόλυγουντ Σάμιουελ Τζάκσον, και τον τεράστιο πρώην υπερπαίχτη των Lakers Μάτζικ Τσόνσον με...μετανάστες, αρχίζοντας μάλιστα να τους σέρνουν τον "εξάψαλμο" ότι τρώνε τα λεφτά της χώρας τους!

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Τοσκάνη, και είπαν απλά να… αράξουν σε ένα παγκάκι, με την φωτογραφία να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, αφού για κάποιους μόνο και μόνο το χρώμα του δέρματος ήταν αρκετό για να αρχίζουν να βρίζουν για δήθεν μετανάστες που “τσεπώνουν” τα λεφτά των Ιταλών και ζουν πλουσιοπάροχα.

Σύμφωνα με το luben.tv, η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν Ιταλός κωμικός θέλησε να… τρολάρει τους ακόλουθούς του, ή και να διαπιστώσει κάποια πράγματα, και έφτιαξε ένα meme με την φωτογραφία τους γράφοντας: «Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο “Forte dei Marmi” Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι».

Το ποστ έχει πάνω από 1.826 shares και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσοι έπιασαν το τρολάρισμα και πόσοι όχι. Πάντως τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από την ανάρτηση, αν κάποιος τα μεταφράσει βλέπει ότι δεν ήταν και πολύ… κολακευτικά γι αυτούς.

Η λεζάντα αυτή αναφέρεται στην πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής, Laura Boldrini, η οποία έχει δεχτεί κριτική για την ανοιχτή πολιτική της σχετικά με το μεταναστευτικό. Επιπλέον, το meme αυτό κάνει αναφορά και στην χιλιοπαιγμένη ψεύτικη είδηση ότι οι μετανάστες λαμβάνουν καθημερινά 35 ευρώ από τα χρήματα των φορολογούμενων.

Ο ίδιος ο Bottura δήλωσε αργότερα στο Facebook: «Το meme αυτό μοιράστηκε χιλιάδες φορές και το 40% των ανθρώπων το κατάλαβε, το 30% ήταν εξοργισμένο με τους μετανάστες και το 20% θεώρησε ότι ήταν ένα ρατσιστικό meme και ότι δεν κατάφερα να αναγνωρίσω τον Samuel Jackson και τον Earvin Magic “Johnson”, (δεν θα αποκαλύψω το 10%)».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version