Πέμπτη, 4 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πέταξαν σερβιτόρα σε λίμνη στο Μιζούρι γιατί τους ζήτησε να πληρώσουν – Εξοργιστικό βίντεο

Πέταξαν σερβιτόρα σε λίμνη στο Μιζούρι γιατί τους ζήτησε να πληρώσουν – Εξοργιστικό βίντεο

Απίστευτο θράσος είχε μια παρέα νεαρών στο Μιζούρι των ΗΠΑ, οι οποίοι κατέληξαν να πετάξουν μέσα στη λίμνη Ozarks μια σερβιτόρα όταν η ίδια τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή όταν μια παρέα έδεσε με σκάφος σε αποβάθρα της λίμνης και επισκέφτηκε ένα παραλίμνιο εστιατόριο Fish and Chips. 

Αρχικά οι νεαροί εξοργίστηκαν όταν η σερβιτόρα Liahna Bertels αρνήθηκε να σερβίρει αλκοόλ σε μια κοπέλα από την παρέα, καθώς δεν είχε μαζί της την απαραίτητη ταυτότητα. 

Παρά την έντονη διαμάχη τους οι νεαροί παρήγγειλαν φαγητό και μάλιστα καθώς οι πελάτες δυσανασχετούσαν, προσφέρθηκε να κάνει τα γεύματά τους πακέτο για να τα πάρουν μαζί τους.

Αφού πήραν το φαγητό τους οι νεαροί έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό των 150 δολαρίων.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η παρέα να επιστρέφει στο σκάφος και λίγα λεπτά αργότερα η σερβιτόρα φαίνεται να τρέχει από πίσω τους. 

Η κοπέλα ισχυρίστηκε πως κάποιος από την παρέα την άρπαξε από το χέρι και την τράβηξε στη λίμνη όταν προσπάθησε να τους πει για τον λογαριασμό.

Τότε άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να πανηγυρίζουν, ενώ η κοπέλα μάταια φώναζε πως δεν ξέρει να κολυμπά! «Έκλαιγα και ούρλιαζα μέσα στο νερό και δεν ήξερα τι να κάνω» είπε στα μέσα ενημέρωσης.

Δέκα λεπτά αργότερα η κοπέλα κατάφερε να βγει σώα από το νερό. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις