Κόσμος

Πέθανε για μια selfie – Την πάτησε το τρένο

Μια γυναίκα σκοτώθηκε ενώ έβγαζε selfie μαζί με φίλο της στις ράγες του τρένου στην Ταϊλάνδη, όπως μεταδίδει το BBC.

Ενας φίλος της είπε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και αποφάσισαν “να βγάλουν μια φωτογραφία με το τρένο”, αλλά δεν είδαν ότι από την άλλη πλευρά πλησίαζε η αμαξοστοιχία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το τρένο ακρωτηρίασε το πόδι της 24χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Ο φίλος της υπέστη ελαφρά τραύματα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους, βγάζοντας selfie σε επικίνδυνα μέρη γνωρίζει αύξηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον σταθμό Σαμσέν της Μπανγκόγκ, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Βισάνουσακ Σεούμπ-ιν στο BBC και πρόσθεσε ότι οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν το συμβάν.

Επικίνδυνη μόδα στην Ινδία

Η λήψη βίντεο στις ράγες την ώρα που πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα το τρένο έχει εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη “μόδα”, κυρίως στην Ινδία.

Τον Ιανουάριο, ένας άνδρας ο οποίος έβγαζε βίντεο τον εαυτό του να περιμένει να πλησιάσει ένα τρένο, παρασύρθηκε τελικά από την αμαξοστοιχία στο Χιντεραμπάντ της Ινδίας.

Τον Οκτώβριο του 2017 τρεις έφηβοι παρασύρθηκαν από τρένο ενώ προσπαθούσαν να βγάλουν σέλφι στο κρατίδιο Καρνατάκα, ενώ δύο έφηβοι σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαζαν σέλφι στις ράγες του τρένου στο Νέο Δελχί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εκλεκτός του Τραμπ, επιχειρηματίας Ντέιβιντ Περντού, νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα
Με φόντο τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ - Κίνας, ο πρώην επικεφαλής του αμερικανικού κολοσσού αθλητικών ρούχων και υποδημάτων Reebok και της αλυσίδας καταστημάτων Dollar General, αναλαμβάνει πρεσβευτής στο Πεκίνο
Ντέιβιντ Περντιού