Site icon NewsIT

Πιάστηκε ξανά στα… πράσα να καπνίζει κρακ ο δήμαρχος του Τορόντο (ΦΩΤΟ)

01.05.2014 | 10:07
Πιάστηκε ξανά στα… πράσα να καπνίζει κρακ ο δήμαρχος του Τορόντο (ΦΩΤΟ)

Δεν έχει... σταματημό η κατρακύλα του δημάρχου του Τορόντο, Ρομπ Φορντ. Ένα νέο video "βλέπει" το φως της δημοσιότητας και τον δείχνει να καπνίζει κρακ. Μέσα σ’ όλα, ο "άτακτος" δήμαρχος αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η εφημερίδα η Globe and Mail έχει στην κατοχή της το video, όπου ο Φορντ κάνει για άλλη μια φορά χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο δημοσιογράφοι της έχουν δει το video, ο δήμαρχος του Τορόντο διακρίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών μέσα από ένα λεπτό μακρύ χάλκινο σωληνάριο.



Το νέο video, γυρίστηκε με κρυφή τα ξημερώματα του Σαββάτου αναφέρει η Globe and Mail, επικαλούμενη έναν έμπορο απαγορευμένων ουσιών. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του video.



Παράλληλα, σύμφωνα με την Toronto Sun που επικαλείται αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, ο Φορντ συνεχίζει να υποπίπτει σε ολισθήματα καθώς εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας «εντελώς μεθυσμένος» και σε κατάσταση οργής σε ένα μπαρ της οικονομικής πρωτεύουσας του Καναδά!

Ο Φορντ επιδιώκει την επανεκλογή του, το φθινόπωρο ως επικεφαλής της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης στη Βόρεια Αμερική

Και ενώ οι νέες αποκαλύψεις «καίνε» τον Φορντ, εκείνος αποφάσισε και ανακοίνωσε να «κάνει ένα διάλειμμα» από τα καθήκοντά του, για να “δεχτεί βοήθεια” και να θεραπεύσει τον εθισμό του. Να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης δηλαδή.

Ο Φόρντ επιβεβαίωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έχει την πρόθεση να «κάνει ένα διάλειμμα» για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. «Θα πάει σε μια εγκατάσταση που βοηθά τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα εξάρτησης », είπε ο εκπρόσωπος του στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CTV.

Αρθρογράφος της εφημερίδας Toronto Sun από την πλευρά του ανέφερε ότι ο δήμαρχος θα μεταβεί σε κέντρο απεξάρτησης όπου θα παραμείνει τουλάχιστον 30 ημέρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: theglobeandmail.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικές εικόνες: Οι καταρράκτες του Νιαγάρα ξανα… πάγωσαν!

Απίστευτη καραμπόλα 96 αυτοκινήτων στον Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο! Φόρεσαν μάσκες οξυγόνου οι πιλότοι του Μπίμπερ για να μην εισπνέουν μαριχουάνα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version