Κόσμος

Πνίγεται στον κορονοϊό το Λονδίνο! Νέα αυστηρότερα μέτρα και έτοιμα νοσοκομεία εκστρατείας!

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Βρετανία και κυρίως στο Λονδίνο με τα νέα μέτρα να είναι μονόδρομος. Εννέα εκατομμύρια Λονδρέζοι από το βράδυ του Σαββάτου θα ζουν με επιπλέον περιορισμούς, καθώς γίνεται προσπάθεια να ανασχεθεί το κύμα κορονοϊού που πνίγει την πρωτεύουσα. 

Ήδη έχουν συμφωνηθεί νέα μέτρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον δήμαρχο Λονδίνου Σαντίκ Καν. 

Έτσι από το Σάββατο δεν θα επιτρέπονται συγκεντρώσεις ούτε σε σπίτια.

Την ίδια ώρα ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αντιμετωπίζει εκκλήσεις από την αντιπολίτευση για ένα νέο εθνικό lockdown στην Αγγλία, αλλά μέχρι στιγμής αντιστέκεται.

Οι εισαγωγές ωστόσο στα νοσοκομεία αυξάνονται και γίνονται οι προετοιμασίες για να ξαναλειτουργήσουν νοσοκομεία εκστρατείας που είχαν κατασκευαστεί την περασμένη άνοιξη.

Την Τετάρτη η Βρετανία ανακοίνωσε 19.724 νέα κρούσματα της COVID-19, σημειώνοντας αύξηση (2.490 περισσότερα) σε σχέση με τα κρούσματα που ανακοίνωσε μια μέρα νωρίτερα.

Άλλοι 137 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε 28 ημέρες από τη στιγμή που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αγνοείται ναυτικός μετά τη σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα – Τεράστια ανησυχία για τη διαρροή εξαιρετικά τοξικών ουσιών
Πελώριες φλόγες, ελαφρά τραυματισμοί ανθρώπων και μία αγνώστου μεγέθους ρύπανση είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο πλοίων
Επιχείρηση για την κατάσβεση φωτιάς σε πλοίο
Απειλές Τραμπ μετά τη σύλληψη φιλοπαλαιστίνιου ηγέτη φοιτητικών κινητοποιήσεων: «Θα υπάρξουν και άλλες»
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μαχμούντ Χαλίλ, του Παλαιστίνιου φοιτητή που συμμετείχε στις περσινές φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ