Κόσμος

“Ποιοι στον π@@@ είναι αυτοί οι ξανθοί δίδυμοι στα Grammys”;

Ήταν η... απορία της ημέρας γύρω από τα Grammys και εκφράστηκε ουκ ολίγες φορές και μάλιστα όχι με... πολύ κομψό τρόπο στα social media!

Κάθε τελετή απονομής βραβείων με κόκκινο χαλί κρύβει ένα μυστήριο προς επίλυση, όπως ακριβώς και η βραδιά απονομής των Grammys 2019. Η ερώτηση που πλανάται για τη λαμπερή βραδιά στο Staples Arena, στο Λος ‘Αντζελες των ΗΠΑ είναι: “Ποιοι είναι οι ξανθοί δίδυμοι;”.

Ποιοι ήταν τελικά οι ξανθοί δίδυμοι στα Grammys;

Η ταυτότητά τους αποτέλεσε έναν αινιγματικό γρίφο, το οποίο έπρεπε να λυθεί. Όπως το έθεσε ένας χρήστης Twitter: «Ποια είναι αυτά τα λευκά σαν φαντάσματα αγόρια με γκρίζα μαλλιά που βλέπω σε κάθε στιγμιότυπο;».

[read4more]

Άλλοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήθελαν να μάθουν ποιο ήταν το παγερό δίδυμο που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε φωτογραφία του κοινού της 61ης τελετής απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, αναφέρει το The Cut.

Ποιοι ήταν; Γιατί τα μαλλιά τους ήταν γκρι; Τι συμβαίνει με τις εμφανίσεις τους; Σίγουρα μου λέτε ότι δεν είναι οι Chainsmokers; Τέτοιες ερωτήσεις έχουν τεθεί από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Chainsmokers, το αμερικανικό δίδυμο παραγωγών/DJ δεν ήταν στην τελετή απονομής των Grammy φέτος. Οι δίδυμοι – μυστήριο είναι τελικά ένα μουσικό ντουέτο, γνωστοί ως Grey.

Οι Grey ήταν υποψήφιοι για δύο βραβεία στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς ως δημιουργοί μαζί με τους Zedd και Maren Morris του “The Middle”.

Τα πραγματικά τους ονόματα είναι Kyle και Michael Trewartha. Ένα άλλο μυστήριο λύθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαρίν Λε Πεν: Το καλοκαίρι του 2026 θα ανακοινωθεί η απόφαση του εφετείου για την καταδίκη της ηγέτιδας της γαλλικής ακροδεξιάς
Η απόφαση για την κατηγορία της κατάχρησης δημόσιου χρήματος από τη Μαρίν Λε Πεν αναμένεται πολλούς μήνες πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2027
Η Γαλλίδα ακροδεξιά ηγέτης, Μαρίν Λε Πεν εγκαταλείπει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος του «Εθνικού Συναγερμού» την ημέρα της ετυμηγορίας της δίκης της
Forbes: Ο Ντόναλντ Τραμπ υπερδιπλασίασε την περιουσία του στα 5,1 δισ. δολάρια – Πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη ο Έλον Μασκ με 342 δισεκατομμύρια
Ο Έλον Μασκ είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη, έχοντας ξεπεράσει τον Γάλλο «τιτάνα» ειδών πολυτελείας, Μπερνάρ Αρνό
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, στον Λευκό Οίκο στις 11 Μαρτίου 2025