Κόσμος

Ποιος Τραμπ; Εμφανίστηκε και αποθεώθηκε ξανά ο Ομπάμα![pics, vids]

Σε κάθε του εμφάνιση, αποθέωση. Είτε βρίσκεται στη Νέα Υόρκη είτς στην Ουάσινγκτον. Είτε τον συνοδεύει η Μαλία είτε η Μισέλ. Ομπάμα λένε και… "κλαίνε" οι Αμερικάνοι. Ειδικά μετά και τα τελευταία καμώματα του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του αμερικανικού πολιτικού πολιτισμού, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα πως είχε “παγιδεύσει” με κοριούς τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Αλλά φαίνεται πως ο ίδιος ο Ομπάμα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα όσα λέει ο διάδοχός του στην προεδρία των ΗΠΑ. Έκανε μια δήλωση διάψευσης και δεν ασχολήθηκε άλλο. Και το πρωί της Κυριακής, πήρε τη Μισέλ και επισκέφτηκαν την Εθνική Πινακοθήκη στην Ουάσινγκτον.

Ντυμένη στα μαύρα εκείνη, με μπλου τζιν, πουκάμισο και καφέ μπουφάν εκείνος, ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε” να αποχωρούν όλο χαμόγελα. Και πως αλλιώς όταν είχαν γνωρίσει την αποθέωση απ’ όσους έτυχε να βρίσκονται την ίδια στιγμή στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσινγκτον.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού