Κόσμος

Ποιος Τραμπ; Εμφανίστηκε και αποθεώθηκε ξανά ο Ομπάμα![pics, vids]

Σε κάθε του εμφάνιση, αποθέωση. Είτε βρίσκεται στη Νέα Υόρκη είτς στην Ουάσινγκτον. Είτε τον συνοδεύει η Μαλία είτε η Μισέλ. Ομπάμα λένε και… "κλαίνε" οι Αμερικάνοι. Ειδικά μετά και τα τελευταία καμώματα του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του αμερικανικού πολιτικού πολιτισμού, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα πως είχε “παγιδεύσει” με κοριούς τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Αλλά φαίνεται πως ο ίδιος ο Ομπάμα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα όσα λέει ο διάδοχός του στην προεδρία των ΗΠΑ. Έκανε μια δήλωση διάψευσης και δεν ασχολήθηκε άλλο. Και το πρωί της Κυριακής, πήρε τη Μισέλ και επισκέφτηκαν την Εθνική Πινακοθήκη στην Ουάσινγκτον.

Ντυμένη στα μαύρα εκείνη, με μπλου τζιν, πουκάμισο και καφέ μπουφάν εκείνος, ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε” να αποχωρούν όλο χαμόγελα. Και πως αλλιώς όταν είχαν γνωρίσει την αποθέωση απ’ όσους έτυχε να βρίσκονται την ίδια στιγμή στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσινγκτον.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεθάβουν νεκρούς και εγκλωβισμένους με τα χέρια τους από τα χαλάσματα του σεισμού στη Μιανμάρ - Δρόμοι κόπηκαν στη μέση, κτίρια διαλύθηκαν
Ο ηγέτης χούντας στη Μιανμάρ ζήτησε από όλες τις χώρες να προσφέρουν βοήθεια - Έχουν ανασυρθεί τουλάχιστον 60 πτώματα από μοναστήρια και άλλα κτίρια στην Πινμάνα
Σεισμός στην Μιανμάρ και στην Ταϊλάνδη
Η κυβέρνηση Τραμπ μεθοδεύει απελάσεις μεταναστών με νόμο του 18ου αιώνα – Το αίτημα στο ανώτατο δικαστήριο
Στις 15 Μαρτίου εκδόθηκε προσωρινή εντολή για αναστολή απέλασης 200 ανθρώπων, μέλη της συμμορίας Tren de Aragua, κίνηση της κυβέρνησης Τραμπ που βασίστηκε στον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Οι ΗΠΑ απελαύνουν φερόμενα μέλη του Tren de Aragua για να φυλακιστούν στο Ελ Σαλβαδόρ