Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άνοδος στη Wall Street εν όψει της συνάντησης της Αττάλειας

Αέρας αισιοδοξίας φύσηξε στη Wall Street για επικείμενα καλά νέα σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μετά τις απώλειες των τελευταίων ημερών, το αμερικανικό χρηματιστήριο κατέγραψε σημαντική ανάκαμψη.

Η υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου και οι ελπίδες εν όψει της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Ουκρανίας στην Αττάλεια, σε λίγες ώρες, για μία ανακωχή στον πόλεμο στην Ουκρανία, «απογείωσαν» τη Wall Street.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 653,61 μονάδων (+2%), στις 33.286,25 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 459,99 μονάδων (+3,59%), στις 13.255,55 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 107,18 μονάδων (+2,57%), στις 4.277,88 μονάδες.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκεχειρία στα χαρτιά: Οι αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβάσεις και το «όχι» του Πούτιν για παράταση
Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τις προσπάθειες μεσολάβησης για ειρήνη, εκτός εάν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις προόδου σύντομα, δήλωσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών του Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1