Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέα συνομιλία Μπάιντεν – Αμπάς – «Καταδικάζω την επίθεση της Χαμάς»

Με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς είχε και σήμερα συνομιλία ο Τζο Μπάιντεν σχετικά με την ανθρωπιστική βοήθεια προς την Λωρίδα της Γάζας σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ Twitter.

Ο Τζο Μπάιντεν είπε στον Μαχμούντ Αμπάς ότι συνεργάζεται με τους εταίρους των ΗΠΑ στην περιοχή για να διασφαλισθεί ότι οι ανθρωπιστικές προμήθειες θα φθάσουν τους πολίτες στην Γάζα.

Στην ανάρτησή του ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει χαρακτηριστικά… «Μίλησα με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Αμπάς για να καταδικάσω την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και να επαναλάβω ότι η Χαμάς δεν υπερασπίζεται το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού στην αξιοπρέπεια και στην αυτοδιάθεση.
Τον διαβεβαίωσα ότι εργαζόμαστε με εταίρους στην περιοχή για να διασφαλίσουμε ότι οι ανθρωπιστικές προμήθειες φθάνουν στους αμάχους στη Γάζα και να αποτρέψουμε τη διεύρυνση της σύγκρουσης».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο – Στο στόχαστρο ο Φάουτσι για συγκάλυψη
Ο Λευκός Οίκος παραθέτει πέντε «επιχειρήματα» υπέρ της θεωρίας πως ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο - Στη σελίδα για τον κορονοϊό δεσπόζει η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο 25