Κόσμος

Πολύνεκρο τροχαίο στην Τουρκία – 17 μετανάστες σκοτώθηκαν

Συγκλονίζει την Τουρκία το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (29.03.2018). Θύματα ήταν μετανάστες που είχαν μπει στη χώρα από τα ιρανοτουρκικά σύνορα.

Ο απολογισμός του νέου τροχαίου στην Τουρκία είναι τουλάχιστον 17 νεκροί και 36 τραυματίες. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία. Θύματα είναι μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Ιράν μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ. Περισσότεροι από 50 άνθρωποι είχαν στοιβαχτεί στο μικρό αυτό λεωφορείο το οποίο μπορούσε να μεταφέρει μόνον 14 άτομα.

Θρήνος στην Τουρκία

Το μικρό λεωφορείο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω σε στύλο, στην εθνική Ιγκντίρ – Καρς, στην επαρχία Ιγκντίρ. Αμέσως μετά την πρόσκρουση, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πίσως από το μοιραίο λεωφορείο, κινούνταν ακόμα ένα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι 13 παράνομοι μετανάστες.

Η τραγωδία είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Ιγκντίρ, το δεύτερο λεωφορείο χτύπησε κάποιους από τους μετανάστες που είχαν πεταχτεί έξω από το πρώτο όχημα, όταν εκείνο προσέκρουσε στο στύλο.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου.

Οι τραυματίες, ανάμεσα τους οποίους κάποιοι είναι σε σοβαρή κατάσταση, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της Ιγκντίρ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και hurriyetdailynews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εννέα νεκροί και 63 τραυματίες, ανάμεσά τους έξι παιδιά, μετά την πυραυλική επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο
«Ο Πούτιν δεν έχει καμιά άλλη επιθυμία παρά να συνεχίσει να σκοτώνει» λέει ο Αντρίι Γέρμακ, ο γενικός γραμματέας της ουκρανικής προεδρίας
Οι διασώστες εργάζονται στον χώρο πολυκατοικίας που χτυπήθηκε από ρωσικό βαλλιστικό πύραυλο, εν μέσω της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία, στο Κίεβο 4
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Ο Τραμπ λέει πως έκλεισε συμφωνία με τον Πούτιν και αναμένει τον Ζελένσκι για να τελειώσει ο πόλεμος της Ρωσίας και της Ουκρανίας
«Θέλω να σώσω ανθρώπινες ζωές, και ξέρετε, ξοδέψαμε πολλά χρήματα, αλλά αυτό αφορά μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας» τόνισε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός Πρόεδρος
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου
Ξανά σε δίκη ο Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική κακοποίηση – «Όσο περισσότερο αντιστέκονταν τα θύματά του, τόσο πιο βίαιος γινόταν»
Τον Χάρβεϊ Γουάινστιν κατήγγειλαν η ηθοποιός Τζέσικα Μαν, η πρώην βοηθός τηλεοπτικής παραγωγής Miriam Haley και το πρώην μοντέλο από την Πολωνία, Kaja Sokola
Ο πρώην παραγωγός ταινιών Harvey Weinstein στο δικαστήριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη