Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πονάει ακόμα! Επική τούμπα στο Μετρό – Ήθελε τσουλήθρα στις κυλιόμενες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πονάει ακόμα! Επική τούμπα στο Μετρό – Ήθελε τσουλήθρα στις κυλιόμενες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σκεφτεί και έχουν μετατρέψει σε τσουλήθρα τις κυλιόμενες σκάλες στο Μετρό. Αυτή η επική τούμπα όμως που κάνει τον γύρο του κόσμου υπόσχεται να κρατήσει όσους το σκέφτονται για να αποφύγουν παρόμοια επώδυνα αποτελέσματα!

Ο 30χρονος ξεκίνησε την προσπάθεια κρατώντας μια μπίρα στο χέρι και ακούγοντας τις επευφημίες των φίλων του. Γρήγορα όμως η “βόλτα” του κατέληξε σε επική τούμπα, με τον 30χρονο να πέφτει φαρδιά πλατιά στις κυλιόμενες σκάλες και τους φίλους του να ξεσπούν σε γέλια.

“Ήταν μια τρέλα της στιγμής. Σοκαριστήκαμε όλοι που το έκανε αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Ήταν χαζό. Η χειρότερη ιδέα που είχαμε ποτέ. Αποφάσισε να το κάνει κρατώντας μια μπίρα στο ένα χέρι και το πορτοφόλι του στο άλλο. Αιμορραγούσε αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά”, σημείωσε ο φίλος του David Bailey που ανέβασε το βίντεο στο Facebook.

“Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πλάκες σαν αυτές είναι επικίνδυνες όχι μόνο για όσους εμπλέκονται αλλά και για τους άλλους επιβάτες”, σημείωσε ο υπεύθυνος του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου Mark Evers που καταδίκασε τη συμπεριφορά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε