Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πώς είναι σήμερα ο 2χρονος που άφησαν να πεθάνει κατηγορώντας τον για μάγο (ΦΩΤΟ)

Πώς είναι σήμερα ο 2χρονος που άφησαν να πεθάνει κατηγορώντας τον για μάγο (ΦΩΤΟ)

Έχουν περάσει 2 μήνες από τη διάσωση του μικρού αγοριού που οι γονείς του το εγκατέλειψαν να πεθάνει επειδή νόμιζαν ότι είναι μάγος. Η εικόνα του μικρού Hope δεν θυμίζει σε τίποτα το σκελετωμένο αγοράκι που έσωσε από βέβαιο θάνατο στον η Anja Ringgren Loven.

Οι εικόνες του σκελετωμένου παιδιού να πίνει λίγο νερό είχε ραγίσει καρδιές τον Ιανουάριο. Η Anja Ringgren Loven μοιράστηκε φωτογραφίες του μικρού Hope που δείχνουν τη θεαματική του ανάρρωση σε 8 μόλις εβδομάδες, σημειώνοντας πως τώρα απολαμβάνει τη ζωή.

Όταν τον είχε βρει στον δρόμο, ο μικρός Hope για 8 μήνες πάλευε για τη ζωή του, τρώγοντας ό,τι έβρισκε στα σκουπίδια. Η Anja Ringgren Loven έσκυψε και άρχισε να του δίνει λίγο νερό. Σκέπασε τον μικρό Hope με μια κουβέρτα και τον πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να αφαιρέσουν τα σκουλήκια από το στομάχι του και του έκαναν καθημερινά μεταγγίσεις αίματος για να αυξήσουν τα ερυθρά του αιμοσφαίρια.

Δύο ημέρες μετά την έκκληση της Anja Ringgren Loven για βοήθεια της κοινότητας, κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια από δωρεές από όλο τον κόσμο. Έχουν περάσει 8 εβδομάδες και ο Hope είναι πλέον χαμογελαστός και παίζει με άλλα παιδιά. “Ο Hope πραγματικά απολαμβάνει τη ζωή. Τώρα έχει 35 αδερφούς και αδερφές που όλοι τον φροντίζουν, παίζουν και διαβάζουν μαζί του και φροντίζουν να είναι ασφαλής”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε