Site icon NewsIT

Πώς η Καμίλα έκλεψε τον Κάρολο από την Νταϊάνα: Η ερωμένη που του έλεγε τι να κάνει στο κρεβάτι

03.02.2015 | 09:22
Πώς η Καμίλα έκλεψε τον Κάρολο από την Νταϊάνα: Η ερωμένη που του έλεγε τι να κάνει στο κρεβάτι

Είναι κάτι που η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ και ίσως για αυτό όσο και αν αγωνιζόταν να πετύχει ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν τα κατάφερε.

Οι χωριστές ζωές είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά της Δούκισσας της Κορνουάλης που οδήγησαν τον πρίγκιπα Κάρολο να μην μπορεί να της αντισταθεί.

Η αίσθηση ότι είναι ερωμένη του ακόμα και μετά από 10 χρόνια γάμου τον κρατά στο πλευρό της, κάτι που η Νταϊάνα δεν θα άντεχε ποτέ.

Περνάει πολύ καιρό με τα εγγόνια της να τρέχουν στο σπίτι, ενώ εκείνος 17 μίλια μακριά “χάνεται” στα βιβλία του και τις εργασίες στον κήπο, έχοντας χώρο για τον εαυτό του.

Ζουν πολύ ξεχωριστές ζωές, αλλά όταν είναι μαζί είναι φανταστικά, σημειώνει στενός τους φίλος. “Ξέρει πως να τον καλμάρει όταν δεν είναι εκεί, πότε να τον αφήνει στις σκέψεις του, πότε να είναι ευχάριστη, πότε να είναι η έμπιστή του και πότε να είναι ερωμένη του.

Είναι πολύ καλή στο να είναι κάθε είδος γυναίκας την κατάλληλη στιγμή”.

Τα αστεία και το χιούμορ της ήταν αυτά που τον προσέλκυσαν στην αρχή της ερωτικής τους σχέσης, πριν από περίπου 40 χρόνια, ενώ τον κάνει ακόμα να γελά.

Ποιος μπορεί να εκπλαγεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι περισσότερο αφοσιωμένος από ποτέ και έκανε την Καμίλα “βασίλισσά” του παρά το γεγονός των όσων έγιναν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σιγά σιγά έγινε και η μετάβαση από τον χαρακτηρισμό “πονηρή γυναίκα”, σύμφωνα με τη Βασίλισσα, σε ευγενική Δούκισσα της Κορνουάλης.

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε μάθει πίσω στη δεκαετία του ’70 ότι ο γιος της κοιμάται με τη γυναίκα ενός αξιωματικού, θεώρησε την Καμίλα μοιχαλίδα που είχε οδηγήσει τον πρίγκιπα Κάρολο σε λάθος δρόμο.

Έδωσε μάλιστα οδηγία ώστε η Καμίλα να μην είναι ποτέ στις λίστες καλεσμένων στις εκδηλώσεις όπου θα ήταν εκείνη παρούσα. Χρόνια αργότερα, το 2005, η Βασίλισσα έκανε τη δεξίωση για τον γάμο τους στο κάστρο Windsor.

Η Καμίλα ήξερε ανέκαθε πώς να χειριστεί, πώς να κατευνάσει και πώς να ενθουσιάσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας. “Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν το σεξ. Η Καμίλα θα του έλεγε τι να κάνει στο κρεβάτι. Αυτό του άρεσε”, σημειώνει φίλος της.

Υπάρχουν όμως ακόμα περισσότεροι άσοι στο μανίκι της σε αντίθεση με την Νταϊάνα που ήταν εντελώς απροετοίμαστη για μια βασιλική ζωή.

Ακόμα και αν άργησε να μπει στην οικογένεια, δεν τον ανταγωνίστηκε ποτέ. “Σε μια επίσκεψη του Καρόλου με την Νταϊάνα στον Καναδά, το πλήθος περίμενε από τη “λάθος” πλευρά του αυτοκινήτου.

Από την πλευρά της Νταϊάνας. Δεν είχε νόημα για αυτόν. Εκείνος ήταν άλλωστε ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Ακόμα δεν μπορεί να δεχτεί να υποβαθμίζεται από τον κόσμο με τέτοιο τρόπο”, σημείωσε βοηθός της βασιλικής οικογένειας.

Η καμίλα δεν επιδιώκει τα φώτα της δημοσιότητας όπως η Νταϊάνα, αλλά όλοι ξέρουν πως ο Κάρολος είναι απελπισμένος για την έγκριση του λαού.

“Όταν πέθανε η Νταϊάνα, ένιωσε ενστικτωδώς τρομερές ενοχές εξαιτίς όλων εκείνων που οδήγησαν σε εκείνη τη φοβερή στιγμή.

Πλέον έχει δεχτεί ότι δεν είχε να κάνει με ποιον ήταν ή που ήταν εκείνη τη στιγμή. Νιώθει ένοχος που έφερε την Νταϊάνα σε έναν βασιλικό κόσμο και μια ζωή που δεν θα μπορούσε να χειριστεί.

Ξέρει ακριβώς πλέον τι σημαίνει αγάπη. Ξέρει πως ό,τι κάνει η Καμίλα, από το να του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του και να τον κάνει να γελά, είναι επειδή τον αγαπά. Τη λατρεύει για αυτό”.

Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version