Site icon NewsIT

Πως να περάσετε την πρώτη νύχτα του γάμου σας – Εγχειρίδιο από την κυβέρνηση Ερντογάν

04.06.2013 | 10:30
Πως να περάσετε την πρώτη νύχτα του γάμου σας – Εγχειρίδιο από την κυβέρνηση Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απορρίπτει το χαρακτηρισμό σουλτάνος. Δεν είναι δυνάστης, απλά λέει στους πολίτες της Τουρκίας πως να ζουν. Ακόμη και πως να περνούν την πρώτη νύχτα του γάμου τους... Και μάλιστα εν μέσω της «εξέγερσης της Ταξίμ».

Το εγχειρίδιο γάμου που εξέδωσε το υπουργείο Κοινωνικών και Οικογενειακών Υποθέσεων προκαλεί σάλο και απίστευτα σχόλια στα social media.

Το εγχειρίδιο δίνει συμβουλές τόσο για το πως ένα ζευγάρι θα περάσει την πρώτη νύχτα του ως παντρεμένο αλλά και πως θα ζήσει στη συνέχεια…

Μεταξύ άλλων προτείνει να περνούν την πρώτη νύχτα με τρόπο που να ευχαριστεί και τους δυο και να μη θεωρούν το σεξ ως καθήκον.
Φυσικά, υπάρχει και αναφορά στην παρθενιά και στον παρθενικό υμένα! Σύμφωνα με το φυλλάδιο «το αν θα τρέξει λίγο αίμα, πολύ αίμα ή καθόλου αίμα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον τρόπο που το άτομο δημιουργήθηκε.”

Τα ζευγάρια ενθαρρύνονται να κρατιούνται χέρι-χέρι και να λένε σ’ αγαπώ συχνά αλλά και να αγκαλιάζονται την ώρα που βλέπουν μια ταινία στον κινηματογράφο.
Συστήνεται ακόμη, η κοινή προσπάθεια στις δουλειές του σπιτιού όταν ο ένας είναι άρρωστος. Σύμφωνα με τις οδηγίες, αν αρρωστήσει η γυναίκα, o άνδρας θα πρέπει να της φτιάξει μια σούπα ενώ αν αρρωστήσει ο άνδρας, τότε καθήκον της γυναίκας είναι να βγει εκείνη για ψώνια.

Προβλέπει επίσης να γίνεται έκτρωση αν η μητέρα ή το μωρό είναι σε κίνδυνο. Δε φαίνεται να υποστηρίζει ιδιαίτερα την καισαρική τομή όμως και προειδοποιεί τα ζευγάρια πως η «μεγάλη χειρουργική επέμβαση» όπως τη χαρακτηρίζει μπορεί να επιφέρει επιπλοκές.

«Δώστε το στην Ε.Ε. ως απόδειξη του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και θα αλλάξει κατευθείαν την έκθεση της για την Τουρκία», είναι ένα από τα σχόλια κάτω από τη σχετική είδηση στη Ηurriyet ενώ άλλος περιμένει ότι το επόμενο «χτύπημα» της κυβέρνησης Ερντογάν θα είναι μια αστυνομία ηθικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκία: Έρωτας στις μέρες της εξέγερσης!

Και δεύτερος νεκρός στην Τουρκία – Τέταρτη νύχτα ταραχών

Νέα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη – Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το γραφείο του Ερντογάν – Ζητούν την παραίτησή του

Τούρκοι στρατιώτες υπέρ των διαδηλωτών – Απίστευτη φωτογραφία

Η άλλη όψη της εξέγερσης στην Τουρκία – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Νεκρός ένας 20χρονος διαδηλωτής στην Κωνσταντινούπολη – Ερντογάν προς το εξωτερικό: “Να κοιτάζετε την δουλειά σας”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version