Site icon NewsIT

Πούτιν: Δεν προσπάθησα να στρατολογήσω τη Μελάνια Τραμπ

08.03.2018 | 16:23
Πούτιν και Μελάνια Τραμπ

Οι αρκούδες, οι τίγρεις, το ψάρεμα και τα επιδόματα μητρότητας βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύντομης συζήτησης του Βλαντιμίρ Πούτιν με τη Μελάνια Τραμπ στη Σύνοδο Κορυφής G20 στο Αμβούργο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συζήτησαν στο περσινό δείπνο της G20, με τις φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ να γελάει με τα αστεία του να προκαλούν εικασίες στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε συνέντευξή του στα πλαίσια νέου ντοκιμαντέρ, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε πως απόλαυσε την παρουσία της Μελάνια Τραμπ και της Emanuela Mauro, σύζυγο του Ιταλού πρωθυπουργού Paolo Gentiloni.

“Ενδιαφέρθηκαν πολύ για τις παροχές μητρότητας στη Ρωσία. Ήταν έκπληκτες από το πόσο μεγάλα οφέλη υπάρχουν για τη μητρότητα” τόνισε ο Πούτιν. Σε ερώτηση για το αν προσπάθησε να στρατολογήσει τη Μελάνια Τραμπ και την Emanuela Mauro, ο Βλαντιμίρ Πούτιν το αρνήθηκε.

Πούτιν: «Καυχήθηκα στη Μελάνια Τραμπ για το ψάρεμα»

“Όχι, δεν το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό” του απάντησε γελώντας ο Ρώσος πρόεδρος που ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες πρακτικές ως πράκτορας της KGB. “Αν και μου άρεσε να το κάνω. Αυτή ήταν η δουλειά μου για πολλά χρόνια”.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι μίλησε στη Μελάνια Τραμπ και την Emanuela Mauro για την όμορφη φύση στη Ρωσία, τις αρκούδες της Kamchatka, τις τίγρεις της Σιβηρίας και τις χαρές του ψαρέματος.

“Όπως αναμένεται σε τέτοιες περιπτώσεις, καυχήθηκα λίγο σχετικά με το μέγεθος των αλιευμάτων μου. Πώς μπορεί να μιλήσει κανείς για το ψάρεμα και να μην καυχηθεί λίγο;” αναρωτήθηκε ο Πούτιν.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version