Κόσμος

Πούτιν και Άσαντ συζήτησαν για το Ιντλίμπ

Συζητήθηκαν και θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Συρία, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι πρόεδροι Πούτιν και Άσαντ.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα, συζήτησαν για την σταθεροποίηση της κατάστασης στην ζώνη του Ιντλίμπ, στο πλαίσιο της εφαρμογής της ρωσο-τουρκικής συμφωνίας της 5ης Μαρτίου του 2020 για την εκεχειρία στην περιοχή του Ιντλίμπ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην προώθηση της πολιτικής διαδικασίας στο πλαίσιο της συριακής Συνταγματικής Επιτροπής καθώς και ζητήματα ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Συρία» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι πρόεδροι Πούτιν και Άσαντ.

Ο πρόεδρος Πούτιν συνεχάρη επίσης τον Άσαντ για την επερχόμενη μουσουλμανική εορτή της αναλήψεως του προφήτη Μωάμεθ ( Ισρά βαλ Μιράτντζ), προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ελληνίδες influencers συμμετέχουν στα porta potty party στο Ντουμπάι – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξεις των «αφεντών»
Όλα όσα αποκάλυψε ο τραυματισμός της 22χρονης Ουκρανής για τα πάρτι στο Ντουμπάι. Καλλονές από όλον τον κόσμο υπομένουν την απόλυτη εξαθλίωση για να ζήσουν μία ζωή αλά Καρντάσιαν
Η Μαρία Κοβαλτσούκ