Κόσμος

Πραξικόπημα Τουρκία: Ψάχνουν όπλα και στρατιωτικούς που… λείπουν!

Οι τουρκικές υπηρεσίες ασφάλειας ερευνούν σε πόλεις, αλλά και απομακρυσμένες περιοχές, προκειμένου να εντοπίσουν αξιωματικούς και στρατιώτες που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα και τον οπλισμό τους.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος δηλώνει επίσης ότι μερικοί αξιωματικοί που συμμετείχαν στην προσπάθεια του πραξικοπήματος έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ δε φαίνεται να έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες που θα επιτρέψουν μία νέα προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας από το στρατό.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι η κεντρική στρατιωτική διοίκηση της Τουρκίας, έχει υποστεί “σοβαρό πλήγμα,” αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες, το στρατό, αλλά και την κυβέρνηση.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού