Site icon NewsIT

Πρίγκιπας Αζίμ του Μπρουνέι: Ζωή σαν παραμύθι με άσχημο τέλος  

27.10.2020 | 10:37
Πρίγκιπας Αζίμ του Μπρουνέι: Ζωή σαν παραμύθι με άσχημο τέλος  

Ο 38χρονος Πρίγκιπας Αζίμ γιος του Σουλτάνου του Μπρουνέι πέθανε πριν από λίγες ημέρες. Πέθανε στην χώρα του και κηδεύτηκε την ίδια ημέρα. Στην κηδεία του μόνο λίγοι συγγενείς και κανένας από τους λαμπερούς του φίλους. 

Ούτε η Ναόμι Κάμπελ, ούτε η Πάμελα Άντερσον, ούτε η Λιζ Χάρλεϊ, ούτε η Ράκελ Γουέλς. Ο Πρίγκιπας που έφυγε χωρίς να έχει παντρευτεί, έζησε μια ζωή γεμάτη χλιδή και λαμπερά πάρτι με τους φίλους του από το Χόλιγουντ αλλά και τους Βρετανούς σταρ που πόζαραν δίπλα του με κάθε ευκαιρία. 

Ο Πρίγκιπας Αζίμ του Μπρουνέι συγκλόνιζε το Λονδίνο με τα πάρτι χλιδής που έκανε. Ο γιος του Σουλτάνου του Μπρουνέι ζούσε το δικό του παραμύθι περιστοιχιζόμενος από τους πιο γνωστούς της σόουμπιζ. 

Η Πάμελα Άντερσον είχε τραγουδήσει στα 30α του γενέθλια. Ήταν πάντα χαμογελαστός και παρά τις αυστηρές παραδόσεις της χώρας του εκείνος ζούσε σαν δυτικός. Είχε πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους αν και η χώρα του κατάργησε την θανατική ποινή μόλις πέρυσι. Δεν έκανε όπως ο μεγάλος του αδερφός ισλαμικές σπουδές σε κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο αλλά πολιτική και διεθνείς σχέσεις.

Ήθελε να γίνει παραγωγός ταινιών και μάλιστα το προσπάθησε κάνοντας και επιτυχίες με άλλο όνομα το Αζίμ Μπολκιά. Στις ταινίες του πρωταγωνίστησαν σταρ όπως η Χίλαρι Σουάνκ, ο Ρούπερτ Έβερετ, η Έμιλυ Γουότσον και ο Κόλιν Φερθ.

Φίλοι του επίσης ήταν η Μαράια Κάρεϊ, η Κέιτ Μος και η Κλόντια Σίφερ.

Για την αιτία του θανάτου του δεν έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες, μόνο ότι υπέφερε από μακριά ασθένεια…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version