Site icon NewsIT

Πρίγκιπας Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε τσεκ απ μετά το τροχαίο

18.01.2019 | 20:34
Πρίγκιπας Φίλιππος

Ο 97χρονος Δούκας του Εδιμβούργου, Πρίγκιπας Φίλιππος, πήγε στο νοσοκομείο λόγω του σοβαρού τροχαίου το βράδυ της Πέμπτης.

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ηλικίας 97 ετών, μετέβη στο νοσοκομείο για ένα προληπτικό τσεκ απ σήμερα, αφού ενεπλάκη χθες σε τροχαίο ατύχημα, έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Έπειτα από συμβουλή των γιατρών, ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Κινγκς Λιν (ανατολική Αγγλία) σήμερα το πρωί για ένα προληπτικό τσεκ απ» αναφέρεται στην ανακοίνωση των βρετανικών ανακτόρων. «Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό στο περιστατικό».

Σφάδαζε από τους πόνους όταν το έβγαζαν από τα συντρίμμια

Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, φώναζε: «Τα πόδια μου!» την ώρα που τον έβγαζαν από το αυτοκίνητό του που είχε ανατραπεί. Το Land Rover που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Kia στην περιοχή Babingley, στο Norfolk. Ο Πρίγκιπας έδειχνε σοκαρισμένος και τρομαγμένος μετά το τροχαίο.

Φαίνεται πάντως πως ο 97χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος παραμένει αμετανόητος οδηγός παρά το ατύχημά του, αφού σήμερα πρωί-πρωί απέκτησε το νέο του αυτοκίνητο προς αντικατάσταση του σμπαραλιασμένου.

Το μαύρο Land Rover Freelander μεταφέρθηκε στο Σάντρινγχαμ μέσα σε ένα φορτηγό. Είναι ακριβές αντίγραφο εκείνου που οδηγούσε χθες και αφού χτύπησε με άλλο ΙΧ ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο Πρίγκιπας Φίλιππος και πιο σοβαρά δυο γυναίκες που επέβαιναν στο άλλο ΙΧ.

Η τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι η 28χρονη οδηγός ενός αυτοκινήτου μάρκας Kia, τραυματίσθηκε στο γόνατο ενώ μια 45χρονη γυναίκα που ήταν συνοδηγός έσπασε τον καρπό της. Και οι δυο νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο Queen Elizabeth Hospital και το ίδιο βράδυ πήραν εξιτήριο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα αγοράκι 9 μηνών που ήταν επίσης μέσα στο Kia δεν τραυματίσθηκε.

Το δε γλέντι που γίνεται στο twitter για τον Πρίγκιπα Φίλιππο είναι ξεκαρδιστικό

https://twitter.com/realdavedoubleu/status/1086254501395337216

https://twitter.com/SwanyThaRed/status/1086253692813221889

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version