Κόσμος

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Αυτό είναι το «μυστικό» σπίτι τους

Το Tam-Na-Ghar αποτελεί τον κρυφό παράδεισο που διαθέτει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, στο οποίο απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τα τρία παιδιά τους. Το σπίτι των τριών υπνοδωματίων βρίσκεται στο τεράστιο κτήμα Μπαλμόραλ, έκτασης 50.000 στρεμμάτων και πιστεύεται ότι έχει πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ παραδοσιακά περνάει τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και μέρος του Οκτωβρίου στο Κάστρο Μπαλμόραλ. Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά τους – Σάρλοτ, Τζορτζ και Λούις – την επισκέπτονται, έχουν την επιλογή να μείνουν στο εξαιρετικά ιδιωτικό τρίτο σπίτι τους.

Το Tam-Na-Ghar ήταν δώρο προς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από την προγιαγιά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή το 2002, και βρίσκεται κοντά στο Brikhall, κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Hello, οι δυο τους επισκέπτονταν το εξοχικό αυτό από τότε που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Αντρέα, ενώ είχαν εκμυστηρευτεί στους φίλους τους ότι έχουν ζήσει πολύ ωραίες στιγμές εκεί. Ακόμη, το 2019 έμειναν εκεί με τα παιδιά τους όταν πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκωτία.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο κτήμα Μπαλμόραλ, έκτασης 50.000 στρεμμάτων και είναι τόσο ιδιωτικό, που δεν υπάρχουν φωτογραφίες του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακό. Το κτήμα διαθέτει συνολικά 150 κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του Κάστρου Μπαλμόραλ, όπου η βασίλισσα περνά τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές της, και το Garden Cottage, το οποίο συχνά χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Βικτώρια. Σύμφωνα με πηγές του παλατιού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άφησαν πίσω τους τις πολυτελείς διακοπές καθώς προετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους.

Δείτε βίντεο από το κτήμα Μπαλμόραλ:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Χαμός» με γκράφιτι του Νετανιάχου που φιλάει τον Χίτλερ στην Ιταλία - Η καλλιτέχνης το ονόμασε «Η Τελική Λύση»
Η Λάικα υπερασπίστηκε το έργο της σε μια ανάρτηση στα social media, λέγοντας ότι οι εικόνες είχαν σκοπό να προκαλέσουν την προσοχή του κοινού και των μέσων ενημέρωσης
Το γκράφιτι της Λάικα σε τοίχο της Ρώμης
Κομισιόν προς Τουρκία: Μπορεί να αποκλειστεί μια τρίτη χώρα από την ευρωάμυνα αν απειλεί κράτος-μέλος
«Η συμμετοχή μιας τρίτης χώρας μπορεί να αποκλειστεί, αν η εν λόγω τρίτη χώρα θέτει άμεση απειλή στην άμυνα ή την ασφάλεια ενός κράτους-μέλους της ΕΕ ή σε ολόκληρη την ΕΕ»
Τουρκικές Φρεγάτες 6
Ο βασιλιάς Κάρολος τονίζει πως ο Καναδάς θα παραμείνει «ελεύθερος» και «δυνατός» – Η έμμεση αναφορά στις επεκτατικές βλέψεις Τραμπ
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έκανε άμεση αναφορά στον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος οραματίζεται τη μετατροπή του Καναδά στην 51η πολιτεία των ΗΠΑ
Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει το 45ο κοινοβούλιο του Καναδά εκφωνώντας την ομιλία του από το θρόνο κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στον Καναδά