Τρίτη, 10 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Σόλο εμφάνιση μετά τη συγκινητική ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για το τέλος των χημειοθεραπειών

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Σόλο εμφάνιση μετά τη συγκινητική ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για το τέλος των χημειοθεραπειών
Φωτογραφία: Reuters

Μία ημέρα μετά το ονειρικό οικογενειακό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κέιτ Μίντλετον, συνοδευόμενο από μια συγκινητική ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πραγματοποίησε μια σόλο δημόσια εμφάνιση.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έλαμπε από χαρά σήμερα (10.09.2024), κατά την επίσκεψη του σε δημοτικό σχολείο στο Llanelli, στη δυτική Ουαλία, με πολλούς να τον περιμένουν για να του σφίξουν το χέρι να τον ρωτήσουν για την Κέιτ Μίντλετον.

«Είναι καλά νέα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας», παραδέχτηκε ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου ερωτηθείς σχετικά.

Πλάνα δείχνουν τους θαυμαστές να του μεταφέρουν το πόσο «ωραίο» ήταν να βλέπουν την «Κέιτ», με τον Γουίλιαμ να τους απαντά απλά ένα «ευχαριστώ πολύ».

Ο 42χρονος γαλαζοαίματος, βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο Swiss Valley Community στο Llanelli για να συναντήσει τους μαθητές που συμμετείχαν στο φεστιβάλ Urdd Eisteddfod 2024, αφιερωμένο στον εορτασμό της ουαλικής γλώσσας και του πολιτισμού.

Μία από τους μαθητές, ήταν και η 10χρονη Ruby Davies, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό απαγγελίας για τους μαθητές της ουαλικής γλώσσας.

Έξω, ο πρίγκιπας συνάντησε πλήθος κόσμου, όπου πολλοί του έδωσαν κάρτες και του ζήτησαν να μεταφέρει τις ευχές τους στην πριγκίπισσα.

Η πολυάσχολη ημέρα έκλεισε στο Parc y Scarlets, την έδρα της ομάδας Scarlets Rugby Union, για να γιορτάσει τα πρώην και νυν μέλη της εθνικής ομάδας γυναικών.

Ο Γουίλιαμ έδωσε το «παρών» με στόχο να υποστηρίξει την εκστρατεία «Missing Caps» της Ουαλικής Ένωσης Ράγκμπι.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις