Site icon NewsIT

Πρίγκιπας Χάρι: Η απάντησή του στις φήμες ότι εγκαταλείπει τις ΗΠΑ – Δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Βρετανία

03.09.2024 | 12:59
Πρίγκιπας Χάρι: Η απάντησή του στις φήμες ότι εγκαταλείπει τις ΗΠΑ – Δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Βρετανία

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιμένει ότι «δεν ενδιαφέρεται» να αφήσει τη νέα του ζωή με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Αμερική.

Τις φήμες ότι του λείπει η παλιά του ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαψεύδουν πηγές του Telegraph, αναφέροντας ότι ο Δούκας του Σάσσεξ περιβάλλεται από πολλούς καλούς και σημαντικούς φίλους και απολαμβάνει την ζωή του στην Αμερική. Ο πρίγκιπας Χάρι εγκατέλειψε τη γενέτειρά του και πήγε μόνιμα στην Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όπου θα λάβει μέρος σε υποχρεώσεις που συνδέονται με τις διάφορες φιλανθρωπικές του οργανώσεις, όπως το Halo Trust και το βραβείο Diana.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε απομακρυνθεί από τους «εκδότες του Χόλιγουντ» και κατέφυγε στους πρώην έμπιστούς του «από την παλιά του ζωή» για το πώς να κάνει την επιστροφή του από την εξορία στις ΗΠΑ.

Αυτό θα ήταν το πρώτο «βήμα» του Χάρι προς την αποκατάσταση της σχέσης του με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο στις αρχές του 2024.

Πηγές τόνισαν ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, που έχουν περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζώντας αυτοεξόριστοι στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, δεν επιδιώκουν μια μόνιμη επιστροφή.

Άλλες αποκαλύψεις της Daily Mail θέλουν το ζευγάρι να διακόπτει τις σχέσεις με έναν ακόμη Αμερικανό σύμβουλο δημοσίων σχέσεων. Η Christine Weil Schirmer εντάχθηκε στην ομάδα των Σάσσεξ το 2020 ως επικεφαλής επικοινωνίας, αλλά αποχώρησε στα τέλη του 2023.

Πρόκειται για το δέκατο μέλος του προσωπικού που εγκατέλειψε το ζευγάρι μέσα σε τρία χρόνια και τον περασμένο μήνα ανέλαβε δουλειά στον γίγαντα δημοσίων σχέσεων Brunswick, συμβουλεύοντας τους πελάτες για τη διαχείριση της φήμης. «Ο Χάρι απομακρύνεται από τους επικοινωνιολόγους του Χόλιγουντ και ζητάει συμβουλές από τους παλιούς του φίλους και συνεργάτες», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

Η σχέση Γουίλιαμ – Χάρι

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να επέστρεψε στη Βρετανία την περασμένη Πέμπτη 29 Αυγούστου, για να παραβρεθεί στην κηδεία του θείου του, λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους, στην οποία φυσικά ήταν και ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα. 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο μετά τη στέψη του πατέρα τους, βασιλιά Καρόλου, τον Μάιο του 2023.

Η κηδεία του λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους, κουνιάδος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, κηδεύτηκε στην πόλη Σνέτισχαμ στην κομητεία Νόρφολκ.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν σε βρετανικά έντυπα πως οι δύο αδερφοί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για να αποχαιρετίσουν τον θείο τους αλλά το κλίμα ανάμεσά τους ήταν κάπως… ψυχρό.

Οι Γουίλιαμ και Χάρι φάνηκαν να κρατούν αποστάσεις και να μη μιλούν ο ένας στον άλλο. Στη στέψη του πατέρα τους δεν κάθισαν ούτε φωτογραφήθηκαν μαζί.

Πριν από αυτό είχαν συνυπάρξει στην κηδεία της γιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ το Σεπτέμβριο του 2022.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version