Site icon NewsIT

Πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ ίσως συναντηθούν στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια

28.08.2024 | 16:52
Πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ ίσως συναντηθούν στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια

O πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια δύο εκδηλώσεων, με την πιθανότητα να συναντηθεί με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, για πρώτα φορά αφού η τελευταία τους συνάντηση ήταν το 2022.

Η Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και η Εβδομάδα Κλίματος θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη από τις 23 έως τις 27 Σεπτέμβρη και από τις 22 έως τις 29 του μήνα, αντίστοιχα. Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί και στις δύο εκδηλώσεις, αλλά για τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη.

Ο δούκας του Σάσσεξ, θα βρίσκεται στην πόλη για να «προωθήσει μια σειρά από δράσεις και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του», όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του. «Θα συμμετάσχει σε δεσμεύσεις για τα “African Parks”, το “HALO Trust”, το “The Diana Award” και το “Travalyst”».

Επίσης θα «προωθήσει το έργο του Ιδρύματος “Archewell”, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ», συμπλήρωσε.

Την ίδια περίοδο πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη η τρίτη ετήσια συνάντηση κορυφής για τα βραβεία «Earthshot» τα οποία έχουν θεσπιστεί από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2020, όπως αναφέρει το People.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρεθεί στη Νέα Υόρκη στις 24 Σεπτεμβρίου και στο «The Plaza Hotel», όπως έκανε πέρυσι.

Αν συναντηθούν τα δύο αδέλφια θα είναι η πρώτη φορά, μετά την κηδεία της γιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022, όπως έκανε γνωστό πηγή από το παλάτι σύμφωνα με τους Sunday Times.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version