Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Ουρλιάζει και βρίζει στον λαβύρινθο τρόμου του Τζίμι Φάλον

REUTERS/Bing Guan
REUTERS/Bing Guan

Δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια μια εμφάνισης – έκπληξη στο μακροβιότερο talk show της Αμερικής του Τζίμι Φάλον.

Ο δούκας του Σάσεξ πρίγκιπας Χάρι δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του επιτυχημένου παρουσιαστή Τζίμι Φάλον και εμφανίστηκε στην εκπομπή του, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο: αντί για μια κλασική συνέντευξη στις πολυθρόνες του πλατό, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο Tonightmares – έναν λαβύρινθο τρόμου που έφτιαξε ο Τζίμι Φάλον για το Halloween.

Οι δύο άνδρες φορούσαν κάμερες στο στήθος τους για να καταγράφονται από πρώτο χέρι οι αντιδράσεις τους.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο Βρετανός γαλαζοαίματος ακούγεται ουκ ολίγες φορές να ουρλιάζει και να βρίζει καθώς τρομάζει από άτομα που εμφανίζονται μέσα από τις σκιές.

«Χριστέ μου! Τι είναι αυτό; Ένα πάντα;» ακούγεται να φωνάζει ο Χάρι ενώ ο Τζίμι Φάλον ξεκαρδίζεται.

Δύο από τα «τέρατα» στον λαβύρινθο δεν αναγνώρισαν, μάλιστα, ποιος ήταν αυτός που συνόδευε τον Τζίμι Φάλον, με μια κοπέλα να ρωτάει την άλλη «Ποιος ήταν;».

Οταν άκουσε ότι επρόκειτο για τον πρίγκιπα Χάρι φάνηκε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει δείχνοντας εμφανή αμηχανία της για το γεγονός ότι είχε μόλις τρομάξει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται αυτή την εβδομάδα μόνος του στη Νέα Υόρκη, με την επίσκεψή του να συμπτίπτει με Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και την Εβδομάδα για το Κλίμα.

Ο Χάρι πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τη Δευτέρα για τα βραβεία WellChild τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου. 

Πληροφορίες από Dailymail

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις