Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ποιον από τους δύο γιους της ήθελε βασιλιά της Αγγλίας!

Νταϊάνα

Σε μια αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα προχώρησε η δημοσιογράφος Άντζελα Λεβίν, η οποία γράφει την βιογραφία “Χάρι, συζητήσεις με έναν πρίγκιπα”.

Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε εκφράσει την προτίμησή της για ποιον από τους δύο γιους της θα ήθελε να δει στον θρόνο.

Και αυτός ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, διότι -όπως πίστευε η ίδια- θα είναι πιο… εύκολο για εκείνον. Μάλιστα, πολύ συχνά τον φώναζε “καλό βασιλιά Χάρι”.
Αντιθέτως, για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Νταϊάνα δεν ένιωθε την ίδια σιγουριά ότι θα τα καταφέρει. “Ο Γουίλιαμ δεν θέλει να γίνει βασιλιάς και ανησυχώ για αυτό. Δεν θέλει να παρακολουθείται η κάθε κίνηση του.

Η Νταϊάνα και ο Γουίλιαμ

Μετά την γέννηση του πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιού του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι είναι πλέον έκτος στη σειρά της διαδοχής. Ο ίδιος αποκάλυψε στην Λεβίν πως έχει σκεφτεί τη ζωή του ως βασιλιάς της Αγγλίας.

“Ψωνίζω μόνος μου. Είμαι αποφασισμένος να έχω μια φυσιολογική ζωή και αν είμαι αρκετά τυχερός να αποκτήσω παιδιά, θέλω να την έχουν κι εκείνα. Ακόμα κι αν ήμουν βασιλιάς, θα συνέχιζα να κάνω τα ψώνια μόνος μου”.

Πηγή: Express

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις