Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Prodigy: Η κρυφή ερωτική σχέση του τραγικού αυτόχειρα Keith Flint! video, pics

Prodigy

Ερωτική σχέση, που κρατούσε μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας, διατηρούσε ο πρόωρα χαμένος αστέρας των Prodigy, Keith Flint, σύμφωνα με την Daily Mail!

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, ο διάσημος τραγουδιστής των Prodigy συνδεόταν, μυστικά, με μία μητέρα τριών παιδιών για περισσότερα από δύο χρόνια πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Dunmow, Essex, όπου και βρέθηκε στις 4 Μαρτίου 2019.

Οι αποκαλύψεις για τον frontman των Prodigy

Μαρτυρίες, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail, ο 31 ετών Keith Flint είχε συναντήσει την 43χρονη Faye Kelbie στην περιοχή όπου διέμενε.

Φιλικό πρόσωπο της Kelbie, αναφερόμενο στη σχέση της με τον διάσημο καλλιτέχνη είπε: “Για πάνω από δύο χρόνια, ο Keith ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής της και τον λάτρεψε.

“Χώριζαν μόνο και μόνο επειδή έφευγε για τις περιοδείες”, τόνισε, αποκαλύπτοντας τον στενό τους δεσμό.

Φωτογραφία από Facebook / Faye Kelbie
Φωτογραφία από Facebook / Faye Kelbie

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η 43χρονη δεν ήξερε τη σοβαρότητα των προβλημάτων ψυχικής υγείας του Keith και πως αν το είχε αντιληφθεί θα έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον αγαπημένο της.

Click4more: Τα προφητικά λόγια του Keith Flint: «’Οταν νιώσω τελειωμένος θα αυτοκτονήσω»

Εκ των υστέρων φαίνεται, όμως, ότι ο 49χρονος Flint είχε πάρει τις αποφάσεις του να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Πάντως, η κρυφή σύντροφος του Βρετανού καλλιτέχνη, η οποία διατηρεί κλινική που ειδικεύεται στη δερματολογία και έχει τρεις γιους, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε δημόσιο σχολιασμό για τη σχέση τους.

Prodigy
Φωτογραφία από Facebook / Faye Kelbie

Ο Keith Flint εθεάθη για τελευταία φορά σε παμπ στο Chelmsford. Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε τρέξει σε αγώνα 5 χιλιομέτρων, πραγματοποιώντας, μάλιστα, και πολύ καλή επίδοση!

Ήταν Σάββατο, 2 Μαρτίου, μόλις 48 ώρες προτού βρεθεί απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, σοκάροντας τους αναρίθμητους οπαδούς των Prodigy…

πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις