Κυριακή, 6 Οκτ.
21oC Αθήνα

Πρόσφυγες από τη Συρία έσωσαν Γερμανό νεοναζί πολιτικό

Πρόσφυγες από τη Συρία έσωσαν Γερμανό νεοναζί πολιτικό

Θα το ονόμαζε κανείς και Θεία Δίκη. Ή του το φύλαγε ο Θεός. Όπως και να το πει κανείς ο Γερμανός νεοναζί πολιτικός, Stefan Jagsch, το φυσάει και δεν κρυώνει. Έπεσε θύμα τροχαίου και του έσωσαν την ζωή πρόσφυγες από την Συρία!

Η ιστορία είναι απλά συγκλονιστική και διδακτική…. Όλα έγιναν την περασμένη εβδομάδα όταν ο 29χρονος γερμανός νεοναζί πολιτικός Stefan Jagsch, μέλος του ακροδεξιού και ναζιστικού NDP τραυματίσθηκε σοβαρά σε ένα τροχαίο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αλλά και το πρακτορείο ειδήσεων DPA οι πρώτοι που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου ήταν δυο πρόσφυγες από την Συρία οι οποίοι επέβαιναν σε ένα μικρό λεωφορείο. Ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει και έτρεξαν να βοηθήσουν. Το ατύχημα έγινε κοντά στο Μπέντιγκεν στο κρατίδιο της Έσσης.

Τον έβγαλαν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι στο Μπεντιγκεν είναι ένα από τα νέα στρατόπεδα προσφύγων που φτιάχτηκαν στην Γερμανία.

Ο εκπρόσωπος του ναζιστικού κόμματος αναγκάστηκε να πει ότι η διάσωση του ομοιδεάτη του είναι μια πολύ καλή και ανθρώπινη πράξη αλλά φυσικά πρόσθεσε ότι ο διασωθείς νεοναζί δεν θυμάται και πολλά από το ατύχημα.

(σ.σ. Η νεα ασθένεια λέγεται νεοναζιστική επιλεκτική μνήμη)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε