Κόσμος

Προσγείωση αεροπλάνου μέσα σε ανεμοστρόβιλους [pics, vid]

Απορεί κανείς με την ψυχραιμία των επιβατών πτήσης που κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο του Σότσι στην Ρωσία.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο δείχνουν να πετάει στην κυριολεξία ανάμεσα σε ανεμοστρόβιλους! Τουλάχιστον 12 ανεμοστρόβιλοι καταγράφηκαν στην Μαύρη Θάλασσα μέσα σε μια ημέρα. Πρόκειται για ένα κύμα κακοκαιρίας που κρατάει δυο εβδομάδες. Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και σπάνιες.

https://www.instagram.com/p/BYYhlHvHHnZ/?taken-by=pavelpetrovskiy

Εννέα πτήσεις καθυστέρησαν λόγω της κακοκαιρίας, ενώ πολλές πτήσεις άλλαξαν κατεύθυνση και προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.

https://www.instagram.com/p/BYYbTpQHvq2/?taken-by=pavelpetrovskiy

Οι εικόνες πάντως από τους ανεμοστρόβιλους έχουν κατακλύσει τα social media στην Ρωσία και είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

https://www.instagram.com/p/BYYb5ESHPOM/?taken-by=pavelpetrovskiy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα