Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ ένα μήνα μετά!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ ένα μήνα μετά!

Ένα μήνα μετά, παρά κάτι μέρες, η Μελάνια Τραμπ θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και με τις φήμες να φουντώνουν και να πυροδοτούν απίστευτες θεωρίες συνομωσίας.

Σύμφωνα με το Politico, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ αναμένεται να εμφανιστεί δημοσίως σήμερα σε εκδήλωση συνοδεύοντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Η παρουσία της Πρώτης Κυρίας στις 17:30 το απόγευμα (ώρα Ανατολικής Ακτής, ΗΠΑ) σε εκδήλωση για τις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης (Gold Star families) είναι η πρώτη εμφάνισή της από τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου. Τότε, είχε συνοδεύσει τον πρόεδρο Τραμπ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν, στην υποδοχή τριών Αμερικανών που ήταν φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα και απελευθερώθηκαν.

Τέσσερις ημέρες μετά, ανακοινώθηκε η νοσηλεία της στο ιατρικό κέντρο Walter Reed Medical Center προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας στο νεφρό. Πέντε ημέρες αργότερα, η Μελάνια πήρε εξιτήριο. Εκτοτε η απουσία της από δημόσιες εμφανίσεις προκάλεσε σειρά αναφορών στα αμερικανικά ΜΜΕ και καλλιέργησε θεωρίες συνωμοσίας στο Διαδίκτυο.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η Μελάνια έγραψε στο Twitter στις 30 Μαΐου: “Βλέπω ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται πάρα πολύ με εικασίες για το πού βρίσκομαι και το τί κάνω. Να είστε σίγουροι ότι είμαι εδώ, στον Λευκό Οίκο μαζί με την οικογένειά μου, νιώθοντας υπέροχα, ενώ εργάζομαι σκληρά για λογαριασμό των παιδιών και του αμερικανικού λαού!”

Δεν θα συνοδεύσει τον Τραμπ στο εξωτερικό

Νωρίτερα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η Μελάνια Τραμπ δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G7 που θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά. Επίσης, δεν θα παραστεί στην προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής με τη Βόρεια Κορέα στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη. Η Μελάνια Τραμπ είχε ταξιδέψει πέρυσι στην Ιταλία για να παραστεί στη σύνοδο της G7, της Ομάδας των Επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βρετανία και ΗΠΑ). «Δεν θα παραστεί στη G7, ούτε σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη αυτή τη φορά», δήλωσε η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις