Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ψηλά στη λίστα καταζητουμένων της ΕΛ.ΑΣ. ο εκτελεστής του ομογενούς Έρνεστ Λεωνίδη στην Κύπρο – Οι σχέσεις με τη ρωσική μαφία και η «προδοσία»

Ψηλά στη λίστα καταζητουμένων της ΕΛ.ΑΣ. ο εκτελεστής του ομογενούς Έρνεστ Λεωνίδη στην Κύπρο – Οι σχέσεις με τη ρωσική μαφία και η «προδοσία»

Ο 57χρονος ομογενής από την Γεωργία, Γιώργος Θεοδωρίδης, εκδόθηκε από τις βουλγαρικές Αρχές στην Κύπρο, καθώς βάσει συγκεκριμένης πληροφορίας, θεωρείται ως ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του Έρνεστ Λεωνίδη την 8/2/2018 στην Λεμεσό, υπόθεση με προεκτάσεις στη Ελλάδα, την Ρωσία, την Λετονία και φυσικά την Γεωργία. Συνδετικός κρίκος ο διαμοιρασμός των εσόδων από σωρεία παράνομων δραστηριοτήτων.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενος από πάνοπλα μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο 57χρονος ομογενής, Γιώργος Θεοδωρίδης, από τη Γεωργία, ο οποίος και συνελήφθη στη Βουλγαρία σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του Έρνεστ Λεωνίδη που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 8ης Φεβρουαρίου σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό. Ο ίδιος ανέφερε πως διέφυγε από την Κύπρο καθώς θεωρούσε ότι η ζωή του διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο, ωστόσο συγκεκριμένη πληροφορία τον θέλει να είναι ο άνθρωπος – “διπλός πράκτορας” ο οποίος “κάρφωνε” τις κινήσεις του Λεωνίδη στους εκτελεστές του.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις