Κόσμος

Πυροβολισμοί σε στρατιωτική βάση στο Τέξας

Δύο πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (09.06.2021) σε μια στρατιωτική βάση στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

«Έχουμε έγκυρες αναφορές για δύο πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις», ανέφερε ο αντισμήναρχος Μπράιαν Λάβλες μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κοινή Βάση Σαν Αντόνιο.

Η βάση εξέδωσε προειδοποίηση για «έναν ενεργό σκοπευτή» και διέταξε όλο το προσωπικό να εφαρμόσει τις διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το 2016 δύο άνδρες σκοτώθηκαν στη βάση αυτή, σε ένα «βίαιο επεισόδιο στο χώρο εργασίας», όπως το είχαν χαρακτηρίσει τότε υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί.

Η Κοινή Βάση δημιουργήθηκε από την ένωση δύο βάσεων της αεροπορίας και μίας του στρατού, το 2010 και παρέχει βασική και προηγμένη εκπαίδευση στο στρατιωτικό προσωπικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση «βλέπουν» πίσω από το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία – Σε 6 έως 10 ώρες η αποκατάσταση
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και τεράστια προβλήματα σε αεροδρόμια, μεταφορές και επικοινωνίες - Ανησυχία και για τα νοσοκομεία που λειτουργούν με γεννήτριες αυτήν την ώρα - Για ιστορικό μπλακ άουτ κάνουν λόγο οι ισπανικές Αρχές
Βαλένθια, Ισπανία 33
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Τρόμος και πανικός μετά το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία και μέρος της Γαλλίας: «Σκέφτηκα ότι ήταν προοίμιο πολέμου»
Άγνωστα μέχρι τώρα τα αίτια - Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες - Εξετάζεται το σενάριο κυβερνοεπίθεσης - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Κόσμος στην Ισπανία ανεβαίνει με τις σκάλες μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία 3