Τετάρτη, 31 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ράκος, ξε-ράκος ο Τραμπ, άλλοι δυο υπάλληλοί του κόλλησαν κορονοϊό

Ράκος, ξε-ράκος ο Τραμπ, άλλοι δυο υπάλληλοί του κόλλησαν κορονοϊό

Οι εικόνες του αποκαμωμένου Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέφει στο Λευκό Οίκο μετά το φιάσκο της προεκλογικής συγκέντρωσης στην Τούλσα της Οκλαχόμα κάνουν το γύρο του κόσμου αλλά λίγο παρηγορούν τα μέλη της προεκλογικής του εκστρατείας που κόλλησαν κορονοϊό…

Άλλα δυο μέλη του προσωπικού της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκονταν στην Τούλσα της Οκλαχόμα και δούλεψαν για την προεκλογική του συγκέντρωση που έγινε το περασμένο Σάββατο (20.06.2020) διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

Click4more Έξαλλος ο Τραμπ μετά το κάζο στην προεκλογική συγκέντρωση στην Τούλσα

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, μετά την εκδήλωση φιάσκο αφού ο Τραμπ μπήκε σε… σχεδόν άδειες εξέδρες, η προεκλογική του εκστρατεία είχε ανακοινώσει πως έξι εργαζόμενοι που την οργάνωναν διαγνώστηκε πως έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον Τιμ Μέρτο, εκπρόσωπο της εκστρατείας του Τραμπ, «αυτά τα μέλη του προσωπικού ήταν παρόντα στην εκδήλωση, αλλά φόραγαν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκειά της».

Ο Λευκός Οίκος και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν υποβαθμίσει, πριν από την εκδήλωση, τις ανησυχίες για τους κινδύνους που συνεπαγόταν, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις υγειονομικών αξιωματούχων εναντίον των μαζικών συγκεντρώσεων.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πήγαν στην προεκλογική εκδήλωση δεν φόραγαν μάσκες, ενώ δεν τηρήθηκαν οι κανόνες υγειονομικής ασφάλειας, ιδίως η λεγόμενη κοινωνική απόσταση, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Αφότου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τέθηκαν αμέσως σε εφαρμογή διαδικασίες καραντίνας και ιχνηλάτησης των επαφών τους», είπε ο Μέρτο.

Click4more SaveBarron: «Κίνημα» στο TikTok για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ

Στο κλειστό όπου έγινε η προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ το Σάββατο οι άδειες θέσεις ήταν χιλιάδες, γεγονός που χαρακτηρίστηκε πλήγμα για τον μεγιστάνα, ο οποίος αρέσκεται να εμφανίζεται μπροστά σε πλήθη, και την εκστρατεία του, που διατεινόταν πως η ζήτηση για εισιτήρια ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι διαθέσιμες θέσεις (19.000).

Βέβαια δεν είχαν υπολογίσει σ’ αυτό τους νεαρούς χρήστες του TikTok που… τρόλαραν τον Ντόναλντ Τραμπ, αγοράζοντας εισιτήρια για να… μείνουν κενές οι θέσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις