Site icon NewsIT

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Επισκέφτηκε τον Αλί Σαμπανσί που τραυματίστηκε στη Λέρο

04.09.2023 | 17:37
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Επισκέφτηκε τον Αλί Σαμπανσί που τραυματίστηκε στη Λέρο

O Pετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε τον Αλί Σαμπανσί που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της «Pegasus Airlines» τραυματίστηκε με το ταχύπλοό του στη Λέρο.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετέβη στο ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου παραμένει νοσηλευόμενος ο ιδιοκτήτης της «Pegasus Airlines» Αλί Σαμπανσί, που τραυματίστηκε με το ταχύπλοό του στη Λέρο στα τέλη Αυγούστου.

Ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος συνοδευόταν επίσης από τον κροίσο πρόεδρο της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, μίλησε με τον Σαμπανσί και ενημερώθηκε από τους θεράποντες γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του μεγαλοεπιχειρηματία.

Ο Σαμπανσί κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του κατά τις διακοπές στο νησί των Δωδεκανήσων, αλλά σώθηκε χάρις στη φροντίδα των Ελλήνων γιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλί Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της ιδιωτικής εταιρείας «Pegasus Airlines», και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί τραυματίστηκαν σοβαρά με ταχύπλοο κοντά στη Λέρο, ενώ απολάμβαναν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Βίντεο από την επίσκεψη Ερντογάν στον Σαμπανσί:

Erdoğan'dan Sabancı'ya ziyaret

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου, η θεραπεία του Σαμπανσί συνεχίζεται εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας, ενώ η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της.

Όπως είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος του «aigaio tv», Νίκος Ιγνατίδης, στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News, οι γιατροί του νοσοκομείου Λέρου πάλευαν επί πέντε ώρες για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή τον Αλί Σαμπανσί.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Η οικογένεια Σαμπανσί είναι μια από τις πιο γνωστές και πλουσιότερες επιχειρηματικές οικογένειες στην Τουρκία, έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Το 2004 ο Αλί Σαμπανσί ίδρυσε μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή του την κτηματομεσιτική εταιρεία «Esas Holding», της οποίας είναι πρόεδρος μέχρι σήμερα. Επίσης, είναι πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας «Pegasus Airlines», ενώ έχει μετοχές σε πολλές ακόμα εταιρείες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version