Site icon NewsIT
16:34 | 14.01.22

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Για την ασφάλεια της Γαλάζιας Πατρίδας κάνουμε πολλά βήματα»

Newsit Newsroom

Τη Γαλάζια Πατρίδα θυμήθηκε ξανά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια φιέστας για την καθέλκυση κατασκοπευτικής κορβέτας, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, και ο διοικητής της MIT (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες), Χακάν Φιντάν.

“Το πλοίο θα συμβάλλει στην ασφάλεια και στη συλλογή πληροφοριών στην Τουρκία εύχομαι καλορίζικο στη ΜΙΤ” δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και πρόσθεσε: “Θα το χρησιμοποιούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για συλλογή πληροφοριών στον αέρα και στη θάλασσα”. 

“Η ασφάλεια της Τουρκίας που περικλείεται από τρεις θάλασσες εξαρτάται από την καλύτερη προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας”, δήλωσε δε, χρησιμοποιώντας δύο φορές τον προκλητικό αυτό όρο. 

“Για την ασφάλεια της Γαλάζιας Πατρίδας κάνουμε πολλά βήματα που ενισχύουν το στόλο της Τουρκίας”, πρόσθεσε. 
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version