Δευτέρα, 26 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ρωσία: Η στιγμή που ουκρανικό drone πέφτει σε κτίριο 40 ορόφων στην πόλη Σάρατοφ

Ρωσία: Η στιγμή που ουκρανικό drone πέφτει σε κτίριο 40 ορόφων στην πόλη Σάρατοφ
ΦΩΤΟ Reuters

Επίθεση με drone εξαπέλυσε η Ουκρανία τη Δευτέρα (26.08.2024) στην πόλη Σάρατοφ της Ρωσίας. Πρόκειται για αντίποινα του Κιέβου στο μπαράζ ρωσικού βομβαρδισμού αρκετών ουκρανικών περιφερειακών.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δείχνουν τη στιγμή που το drone της Ουκρανίας πέφτει πάνω στο κτίριο στην πόλη Σάρατοφ της Ρωσίας.

Ήταν η «απάντηση» στον μαζικό ρωσικό βομβαρδισμό σε αρκετές ουκρανικές περιφέρειες, ο οποίος είχε σαν συνέπεια να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να πληγούν ενεργειακές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ενημέρωση από τη διοίκηση του Σάρατοφ, από το συγκεκριμένο χτύπημα στο κτίριο 40 ορόφων, καταστράφηκαν δύο διαμερίσματα και τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, με τον έναν εκ των οποίων, μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα η Ρωσία, απαντώντας στην ουκρανική επίθεση στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ εξαπέλυσε μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων σε περιφέρεις του Κιέβου, πλήττοντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ενεργειακές υποδομές με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου να δηλώνει ότι θα υπάρξει οπωσδήποτε ρωσική απάντηση στις «εχθρικές ενέργειες της Ουκρανίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις