Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ρωσία: Ποια ήταν η διάσημη influencer MotoTanya που σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 38 ετών – Το ταξίδι της στην Ελλάδα

Ρωσία: Ποια ήταν η διάσημη influencer MotoTanya που σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 38 ετών – Το ταξίδι της στην Ελλάδα
Instagram

Η Ρωσίδα influencer Tatyana Ozolina, γνωστή ως MotoTanya, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στην Τουρκία σε ηλικία 38 ετών.

Η influencer Ozolina, διάσημη για τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο με τη μοτοσικλέτα της, κινούνταν με τη μηχανή της την περασμένη Πέμπτη (25.07.2024) στην επαρχία Muğla στην Τουρκία, όταν έχασε τον έλεγχο της κόκκινης μοτοσικλέτας της και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Πέθανε πριν φτάσουν στο σημείο οι διασώστες, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο Τούρκος μοτοσικλετιστής Onur Obut που βρισκόταν μαζί της, τραυματίστηκε ενώ ένας τρίτος που ταξίδευε μαζί τους δεν έπαθε το παραμικρό.

Ενώ η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το δυστύχημα, υπάρχουν αναφορές ότι η Ozolina έχασε τον έλεγχο αφού η μοτοσικλέτα της χτυπήθηκε από άλλον μοτοσικλετιστή.

Η Ozolina είχε πέντε εκατομμύρια followers στο TikTok, δύο εκατομμύρια στο YouTube και ένα εκατομμύριο στο Instagram.

Το ταξίδι στην Ελλάδα και το μαγνητάκι 

Πρόσφατα δεν της επετράπη η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στα ελληνικά σύνορα λόγω των περιορισμών στην είσοδο Ρώσων λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #мотоТаня❤️🖤#motoTanya (@tanechkaozolina)

Η Οζολίνα δημοσίευσε ένα post από τα ελληνικά σύνορα στα social media όπου έγραφε: «4000 χιλιόμετρα από το σπίτι. Η Ελλάδα με έχασε, αλλά δεν έχασε τη μοτοσικλέτα μου. Ναι. Βρέθηκα στην Ελλάδα με τα πόδια. Αγόρασα ένα μαγνητάκι και επέστρεψα πίσω στην Τουρκία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #мотоТаня❤️🖤#motoTanya (@tanechkaozolina)

Αναστατώθηκα που δεν κατάφερα να κάνω βόλτα στην Ευρώπη, αλλά όχι πολύ, γιατί ήξερα ότι αυτό μπορεί να συμβεί.

Ως εκ τούτου, προχώρησα. Για να κατακτήσω την όμορφη, ζεστή και φιλόξενη Τουρκία», έγραψε.

Ο Andrei Ivanov, επικεφαλής της Ένωσης MotoMoscow, απέτισε φόρο τιμής στην Ozolina. «Η MotoTanya δεν είναι πια μαζί μας. Είχε μια λαμπρή και όμορφη ζωή. Εκατομμύρια άνθρωποι την ακολούθησαν», δήλωσε. «Ίσως δεν υπάρχει ούτε ένας μοτοσικλετιστής στη χώρα που να ήταν αδιάφορος για την Τατιάνα. Τη λάτρευαν, τη ζήλευαν, τη θαύμαζαν, την αντέγραφαν, τη βράβευαν ως κορυφαία μπλόγκερ και ταυτόχρονα τη συζητούσαν και τη συκοφαντούσαν. Τώρα το μόνο που απομένει είναι η μνήμη της. Κοιμηθείτε καλά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #мотоТаня❤️🖤#motoTanya (@tanechkaozolina)

Η Tatyana Ozolina, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1986 στο Omsk της Ρωσίας και χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Μόσχα όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως οικονομολόγος. Ωστόσο, το μεγάλο της πάθος ήταν οι μηχανές – ένα πάθος που καθόρισε τη ζωή της και της χάρισε ευρεία αναγνώριση.

Το ταξίδι της προς τη φήμη άρχισε το 2014 όταν ξεκίνησε να δημοσιεύει στα social media εικόνες και βίντεο από τα ταξίδια της με την εντυπωσιακή κόκκινη Kawasaki ZX6R.

Χάρη στα ατρόμητα ακροβατικά της, σε συνδυασμό με το άψογο στυλ της και τη γοητεία της, γρήγορα απέκτησε ένα τεράστιο κοινό στα social media. Τραγική φιγούρα, ο 13χρονος γιος της που αφήνει πίσω.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις